Sivu 23/23

Re: Yleiskeskustelun ”tyhmät kysymykset”

Lähetetty: 17.3.2021 klo 11.52
Kirjoittaja Ötsi Vik
Jos kysymys on tallennustilan kasvattamisesta, niin se on erittäin helppo projekti. Ainoa johon täytyy nähdä hieman vaivaa, on selvittää millainen adapteri täytyy laittaa väliin. Siitä löytyy paljon keskustelua mm. tuolta ifixitin sivuilta.


Tässä ohjeet vaihtoon: https://www.ifixit.com/Guide/MacBook+Pr ... ment/48251

Re: Yleiskeskustelun ”tyhmät kysymykset”

Lähetetty: 27.3.2021 klo 19.35
Kirjoittaja Ötsi Vik
Saako jotenkin pois päältä sen, että jos asennan Apple TV:lle Arcaden pelin, se ilmestyy myös iPhoneen? En halua niitä pelejä iPhonelle, ainoastaan tuohon ATV:seen.

Re: Yleiskeskustelun ”tyhmät kysymykset”

Lähetetty: 27.3.2021 klo 20.16
Kirjoittaja egoste
Ota iPhonen AppStore asetuksista tuo pois.

Re: Yleiskeskustelun ”tyhmät kysymykset”

Lähetetty: 27.3.2021 klo 21.36
Kirjoittaja Ötsi Vik
Kiitos, etsin. Miksi pitää olla tällainen oletuksena? Mielestäni olisi n. 1000000000 kertaa järkevämpää, että jos tuollaisen ominaisuuden haluaisi, se laitettaisiin päälle, eikä toisinpäin. Mut tää on tätä Applen ajattelua, joka joskus toimii ja joskus ajaa maxitäböllä skutsiin.

Re: Yleiskeskustelun ”tyhmät kysymykset”

Lähetetty: 28.3.2021 klo 9.33
Kirjoittaja Ilkka66
Oletuksena tuo asetus on pois päältä...

Re: Yleiskeskustelun ”tyhmät kysymykset”

Lähetetty: 28.3.2021 klo 12.43
Kirjoittaja Ötsi Vik
Ei mulla vaan. En ole tuohon asetukseen koskenut ja pränikässä kapulassa se oli päällä. Nyt toki vaihdoin.

Re: Yleiskeskustelun ”tyhmät kysymykset”

Lähetetty: 6.4.2021 klo 6.36
Kirjoittaja lonkkari
Nyt menee jo hermot ku ei vaan osaa... Nykyään kun nettipankissa alan näpyttelemään tilinumeroa niin Safari randomisti täräyttää siihen jonkun tilinumeron minkä olen aiemmin laittanut. Aikaisemmin se toimi niin että tuli lista mistä pystyin valitsemaan tai pystyin jatkamaan kirjoittamista.

Nykyään kenttään tulee joku tilinumero enkä saa kirjoitettua omaa kun "merkit" ovat täynnä. Olen katsonut kaikki "text replacement" ym valikot mutta en saa sitä pois päältä... Mielelläni käyttäisin sitä ominaisuutta että se tarjoaa vaihtoehtoja mutta ei automaattisesti täytä kenttiä puolestani...

-Make