MacFinn kirjoitti:Täsmennykseksi, että ranskalaista kaviaari ei taida olla. Hanhenmaksaa tuodaan Ranskasta mutta kaviaari on venäläistä.
Mmm...mustan meren belugaa takkatulen ääressä, uutta MBP:tä näppäillen... 8)
Lapsena luin Eläinten maailmasta, että belugan toinen nimi on huso, "huso eli beluga". Tiijä sitten onko yhä. Kiva kun jää hyödyllisiä asioita mieleen.
Asiassapysymiskulttuuri on kyllä täällä Hompussa aika kovaa luokkaa...
Rowan Atkinson on johtanut anglikaanista kirkkoa vuodesta 2002.
– Kuvateksti Aamulehdessä 18.3.2012
hanhenmaksa-palleroita.. ..jep jep.
Taitaapi olla pelkkä myytti, ja levinnyt kansan suussa koska kuulostaa niin "fiiniltä".
Tuore ankanmaksa on parempaa kuin hanhenmaksa, mutta makuasioistahan ei voi kiistellä!!
pienellä googlettamisella saa infoa kaviaarista, Iranista tulee näköjään kiloissa eniten tällä hetkellä..
Pieni ydinpommikokeilu siel ählämeillä ja seki herkku loppuu..
...jos harrastaa, niin mikäs sitten estää sitä kaviaaria sieltä Ranskasta lennättämästä?
En minäkään Yamahaani Jaappanista purtilolla kuljetuttanut, ihan kotimaisesta kaupasta ostin ja sinnekin se oli Saksan maalta saapunut.
Sisäsavon Sanomien (varmaan maailman pienin lehti) arvonnassa palkintona oli 30 gigan iPod, se oli aika hienoo se. Mainos jolla lehteä houkuteltiin tilaamaan (milloin arvontaan osallistui) oli muutenkin aika omenainen