Sivu 1/1

Kuvat alkoi ryppyillä

ViestiLähetetty: 12.3.2019 klo 12.47
Kirjoittaja Nuuska1
Tervehdys

Tähän aamuun asti on toiminut hyvin - olen liittänyt iPadin tai iPhonen USB-johdolla 2010 Miniin ja avannut KUVAT - vasemmalle valikkoon on ilmestynyt kytketty laite ja sieltä on voinut kopioida kuvia halunsa mukaan.

Tänä aamuna nappasin iPhonella kuvan ja halusin siirtää sen koneelle - vaan KUVAT-ohjelma väittää minun kytkeneen iPadin - ja että siellä ei ole yhtään kuvaa. Jos kytken iPadin - sama juttu.

Kokeilin kytkeä vanhan iPad Minin - sama juttu

Ainoa rutiinista poikkeava tapahtuma - sunnuntai-iltana toin anoppini vanhan iPadin kotiin ja kloonasin sen sisällön uuteen iPadiin - joka siis ei ole mikään tänään testatuista laitteista. Olisiko tuo kloonaus jotenkin saattanut sotkea Mini-paran aivot.

Otin kuvan Canonin Ixus-kameralla - kytkin sen Miniin - ja 'vot - KUVAT tunnisti kameran ja sain kuvan kopioitua.

Mutta mikä €%&/( näitä omenalaitteita riivaa?

Kiitos ajastanne.

Re: KUVAT alkoi ryppyilemään

ViestiLähetetty: 12.3.2019 klo 13.08
Kirjoittaja MacFinn
Saatoit mahdollisesti kertoa tuon tekemäsi toimenpiteen yhteydessä, ettei avaa Kuvia ko. laitteen yhteydessä ja Kuvat jotenkin sotki, eikä tunnista mitään iOS-laitetta.

Oletko testannut näkyykö sun iPhone/iPad iTunesissa kun ne ovat kytkettyinä? Ja tunnistaako Kuvansiirtäjä nuo laitteet?

Re: Kuvat alkoi ryppyilemään

ViestiLähetetty: 12.3.2019 klo 14.45
Kirjoittaja Nuuska1
Heips

Kokeilin Windows maailman peruskikkaa - eli käynnistin Mäkkini uudelleen - nyt toimii taas.

Mistä mahtoi johtua.