Sivu 1/1

Kuvat-sovelluksen viemä tila väheni oudosti (iOS)

ViestiLähetetty: 11.4.2019 klo 22.02
Kirjoittaja näpyttelijä
Huomasin, että sekä iPhonessa että iPadissa Kuvat-sovelluksen viemä tila hupeni hurjasti. En ole tehnyt mitään muutoksia ja 80GT tippui alle 10Gt iPadissa ja vastaavasti iPhonessa. Tallennustilan optimointi päällä eli tilaa pitääkin tulla, jos laite täyttyy. Nyt vaan on niin, että iPad on käytännössä tyhjä tuon optimoinnin jälkeen eikä laite ollut ees lähelläkään täynnä. Eli jostain syystä systeemi on päättänyt putsata kuvat laitteelta pois. Onkohan tällasta ilmennyt muilla?

Re: Kuvat-sovelluksen viemä tila väheni oudosti (iOS)

ViestiLähetetty: 11.4.2019 klo 22.31
Kirjoittaja samantan
Eikös tuo optimointi tee niin, että jos iCloudissa vaan tilaa on, niin täyden resoluution kuvat ladataan pilveen, ja laitteilla säilytetään vain huonommalla tarkkuudella olevat versiot alkuperäisistä.Onko mahdollisesti kuvat hypänneet iCloudin puolelle, jos on isompi iCloud-tallenustilan tilaus aktiivisena?

Re: Kuvat-sovelluksen viemä tila väheni oudosti (iOS)

ViestiLähetetty: 11.4.2019 klo 22.39
Kirjoittaja näpyttelijä
Juu noin se toimii, mut outous on se, että tila vapautui ilman "tilanpuutetta". Yli vuoden ollut aika lailla vakio, mut nyt häippäs laitteilta.

Re: Kuvat-sovelluksen viemä tila väheni oudosti (iOS)

ViestiLähetetty: 11.4.2019 klo 23.26
Kirjoittaja homenamsi
Ymmärtääkseni tuo täystarkkuuksisten vienti pilveen tapahtuu kaikille kuville riippumatta siitä onko tila täyttymässä.

Logiikassa on järkeä silloin kun iCloudin kuvia synronoidaan useampien laitteiden kesken, yksittäisen laitteen kohdalla tilanne voisi olla toinen tai jotenkin säädettävissä.