Sivu 1/1

Kuvat ja kaksi kirjastoa

ViestiLähetetty: 19.4.2019 klo 10.53
Kirjoittaja Hepo
Minulla on macillä sen verran iso kirjasto, ettei 200GB tila riitä synkkaamaan icloudista macille. Jos teen toisen kirjaston, johon en lataa mitään kuvia muuta kuin puhelimen kautta tulleita, niin säilyykö asetukset eri kirjastoilla? Eli jos joku kerta haluankin katsoa vanhoja kuvia koneella, niin alkaako se taas synkkaamaan niitä pilveen vai saako asetukset talletettua eri kirjastoille?

Re: Kuvat ja kaksi kirjastoa

ViestiLähetetty: 19.4.2019 klo 11.56
Kirjoittaja homenamsi
iCloudin kanssa synkronoidaan aina vain yksi kirjasto. Macissä Kuvat-ohjelma voi käyttää useampia kirjastoja, joista yksi valitaan iCloud-asetuksissa tai Kuvat-ohjelman asetuksissa synkronoitavaksi.

Asetuksen nimi on 'Käytä järjestelmän kuvakirjastona'.

Käyttäessäsi Kuvat-ohjelmaa, voit avata minkä hyvänsä käytettävissä olevista kirjastoista (Optio painettuna ohjelmaa käynnistettäessä). Kirjastosta toiseen vahtelu ei vaikuta synkronointiin, ellei erikseen vaihda tuota 'Järjestelmän kuvakirjasto'-asetusta. Normaalisti avattaessa Kuvat-ohjelma avaa viimeksi käytetyn kirjaston.

Kirjastojen vuorottelu voisi olla toki helpompaakin mutta tälläkin pärjää.

iPhonessa tai iPadissä ei vastaavaa useamman kirjaston mahdollisuutta ole vaan niissä se yksi ainoa synkronoidaan (tai sitten ei).