Sivu 1/1

ExpressBurn poltto-ohjelmakysymys

ViestiLähetetty: 18.7.2019 klo 15.52
Kirjoittaja cotton55
Hei
Ostin netistä NCH ExpressBurnin. Kun pistän sinne musiikkia DVD n verran, niin se käy joka helkutin levyn läpi 0-100%.
Siihen menee toista tuntia. Sitten kun ajattelin, että se lähtee polttamaan sitä, niin ei. Toppaa kuin tossu paskaan. Mukana tuli kaikkia muita ohjelmia, mistä en ymmärrä hönkäsen pölähtävää. Win aikana minulla oli aina NERO, eikä koskaan ongelmia.
Nyt MAC. Voisiko joku antaa pikakurssin, että mitä sen jälkeen kun se on ajanut kaikki biisit läpi, että miten Polton saa käynnistymään

Kiitoksia taas vaarilta. :'(

Re: poltto-ohjelmat ExpressBurn

ViestiLähetetty: 18.7.2019 klo 16.45
Kirjoittaja MacFinn
Tuohan ei ole välttämätön, käyttis osaa polttaa levyjä ilman sen kummempia ohjelmia. Muistaakseni näin: tyhjä levy koneeseen, vedät ja pudotat haluamasi sisällön ja Polta. Voin muistaa väärinkin, on niin kauan kun viimeksi polttelin levyjä eikä nykykoneissa edes oo optisia asemia.

Re: poltto-ohjelmat ExpressBurn

ViestiLähetetty: 18.7.2019 klo 16.54
Kirjoittaja cotton55
MacFinn kirjoitti:Tuohan ei ole välttämätön, käyttis osaa polttaa levyjä ilman sen kummempia ohjelmia. Muistaakseni näin: tyhjä levy koneeseen, vedät ja pudotat haluamasi sisällön ja Polta. Voin muistaa väärinkin, on niin kauan kun viimeksi polttelin levyjä eikä nykykoneissa edes oo optisia asemia.


Minulla on Samsungin polttava asema. Sen kun laitat kinni koneeseen tyhjän levyn kanssa, niin ei näytämitään, mihinkä pudottasin poltettavia. Tässä ohjelmassa on vielä Blue Ray ominaisuus. Mutta kaista huolimatta kyllä, kun ohjelma myydään polttavana ohjelmana, niin pitäisi sen toimia.

Re: poltto-ohjelmat ExpressBurn

ViestiLähetetty: 18.7.2019 klo 17.47
Kirjoittaja Jultsu
Mahdatkohan nyt yrittää tehdä audiolevyä eli se ohjelma vääntää kaikki biisit ensin .wav muotoon tai jotain vastaavaa.

Olethan valinnut ”create new data disk” tjsp. ?

Re: poltto-ohjelmat ExpressBurn

ViestiLähetetty: 18.7.2019 klo 20.51
Kirjoittaja kaulahuivi
Mac osaa polttaa, kun levyjä polttava asema on kyktetty siihen usbin kautta esimerkiksi. Ajurit ovat Macosissa valmiina. iTunesissa luodaan soittolista poltettavista kappaleista. Soittolistan klikkaus hiiren oikealla painikkeella iTunesissa käynnistää polttamisen ja tuo esille toiminnon Polta soittolista levylle. Toimii jopa Mac OS X Catalinassa.

Re: poltto-ohjelmat ExpressBurn

ViestiLähetetty: 19.7.2019 klo 13.46
Kirjoittaja cotton55
Jultsu kirjoitti:Mahdatkohan nyt yrittää tehdä audiolevyä eli se ohjelma vääntää kaikki biisit ensin .wav muotoon tai jotain vastaavaa.

Olethan valinnut ”create new data disk” tjsp. ?


Anteeksi tyhmyyteni, mutta mistä tuollainen teksti löytyy?

Re: poltto-ohjelmat ExpressBurn

ViestiLähetetty: 19.7.2019 klo 16.15
Kirjoittaja cotton55
cotton55 kirjoitti:
Jultsu kirjoitti:Mahdatkohan nyt yrittää tehdä audiolevyä eli se ohjelma vääntää kaikki biisit ensin .wav muotoon tai jotain vastaavaa.

Olethan valinnut ”create new data disk” tjsp. ?


Anteeksi tyhmyyteni, mutta mistä tuollainen teksti löytyy?


Nyt yritin polttaa pieniä pätkiä reissuvideoista. Käy kaikki läpi, eikä mitään. Hommasin Roxion. Polttaa, mutta kaikki TS ja VS videona, joista vs näyttää tykhjää. Eikä näy kuin Free Mac Blue-Ray ohjelmalla. Eikä varmaan ole kuvattu sillä ohjelmalla. Nyt pistän tämän Macin myyntiin ja ostan takaisin Winukan. Tälläkin rahalla olisi saanut komian näytön ja koneen SSD pinellä levyllä ja Teran kiintolevyllä. Takuuaikana paloi vielä tästä logistiikkakortti, miksi ei emolevy, kun on kerran sama asia. Kyllä NEROlla oli vielä hyvät poltto-ohjelmat, eivätkä olleet kuin murto osan näistä hinnoista. Se kortti meni takuuseen, muuten 1000€ uusi + vaihto. Se on paljon rahaa se.

Re: poltto-ohjelmat ExpressBurn

ViestiLähetetty: 19.7.2019 klo 17.05
Kirjoittaja homenamsi
Toimiiko se Samsung missään tilanteessa Maccisi kanssa? Lukeeko se CD:tä tai DVD:tä?

Kaikki pyörittimet eivät tue kaikkia kirjoitettavia medioita. Kun laittaa tyhjän kiroitettavan median asemaan, niin pitäisi ilmestyä jokin kehoite ruudulla.

Ellei se luekaan mitään, se on joko liian uusi tai liian vanha Macin draivereille.

Jos Mac ei tunnista suoraan tyhjää levyä, voi olla sama ongelma tai sitten kirjoitin ei tue ko mediaa (laji, koko, nopeus).

Toastilla tai Finderilla voi myös harjoitella ’polttamista’ valitsemalla kohteeksi DiscImagen fyysisen aseman/taltion sijasta. Sitten voi levynkuvan avata Finderiin ja katsoa mitä tuli.

Toastin käyttöliittymä ei ole niitä intuitiivisimpiä, jouduin syyllistymään manuaalin lukemiseen kun tein buuttaavaa MacOS 9 CD:tä.

Re: poltto-ohjelmat ExpressBurn

ViestiLähetetty: 19.7.2019 klo 19.43
Kirjoittaja cotton55
Nyt kävin ostamassa Asus Blue Ray polttimen. Sekin oli melkein satkun. Pitää kyllä jättää noi huomiseen nuo ohjelmat. Kirjoitin muuten sinneExressburnille neuvoja. Ikuinen tekninen neuvonta olisi maksanut 33€. Pistin, että kyllä joku takuu on oltava, ettei missään peritä lisämaksua neuvonnasta. Perään, että neuvokaa ilmaiseksi. Niin ne kunnon kauppiaatkin tekee, vai haluatteko erottua muista kunnon kauppiaista "rosvot". Nyt kun kävin kaupassa, niin tuli asennus ohjeet sähköpostiin.
Sääli, ettei ole Suomessa lähtisin Fiskarssin kirveen kanssa kylään. No ei nyt ihan, mutta mieli tekisi. >:(

Re: Poltto-ohjelmat ExpressBurn -kysymys

ViestiLähetetty: 19.7.2019 klo 23.43
Kirjoittaja Jultsu
Eiköhän se ole noin lähtökohtaisesti ostajan velvollisuus selvittää mitä on ostamassa ennen ostotapahtuman suoritusta. Tämän ongelman vuoksi on kehitetty demo- ja kokeiluversiot ohjelmista jotta toimivuuden voi testata ennen ostopäätöksen muodostamista.

Mitä nyt itse ongelmiin tulee, ei tässä oikein pysty auttamaan ellet anna havainnollistavia kuvia ongelmatilanteista sekä kerro yksityiskohtaisesti mitä nappia olet painanut mistäkin valikosta ja missä järjestyksessä.

Re: Poltto-ohjelmat ExpressBurn -kysymys

ViestiLähetetty: 20.7.2019 klo 0.00
Kirjoittaja cotton55
Jultsu kirjoitti:Eiköhän se ole noin lähtökohtaisesti ostajan velvollisuus selvittää mitä on ostamassa ennen ostotapahtuman suoritusta. Tämän ongelman vuoksi on kehitetty demo- ja kokeiluversiot ohjelmista jotta toimivuuden voi testata ennen ostopäätöksen muodostamista.


Kyllä minä sitä kokeilin. Sitten tuli pieni tauko ja kokeilu aika meni umpeen. Sitten se ei toiminutkaan kun maksoin sen. Ensinnäkään en ymmärrä englantia ja hyväuskoisena maksoin sen.
Sitä alun alkaen mainostettiin ilmaisohjelmana ja uskoin siihenkin hommaan.
Sitten tilasin Roxiolta lisä paketin joka maksoi 20€. Niitä tuli kaksi yht 40 €. Myös kaikki tietoturva ohjelmat ja nopeutus ohjelmat. Yht 139€. Millä helvetillä senkin maksan. Selittivät vaan, että minulla on toinen sähköpostiosoite millä tilattu. Jos olisi, niin kaine siihen olisivat laskun lähettäneet. Nykyään nuorilla on englanninkieli hanskassa. Sitten vittuillaan,että miks tilasit.
Macissakin kaikki ohjelmat melkein eng. Kielisinä, eikä niiitä voi edes kopioida Google kääntäjään, ellet kirjoita itse. Kyllä tämäkin on eräänlaista vittuilua. Kun olisi edes lapsia paikkakunnalla, niin pyytäisin niiltä apua. Kaikki maailmalla, eikä ne kerkiä.
keljuttaa tämä koko rulianssi.

Re: Poltto-ohjelmat ExpressBurn -kysymys

ViestiLähetetty: 20.7.2019 klo 17.14
Kirjoittaja kaulahuivi
En ole koskaan kokeillut, kun ei ole ollut tarvetta, mutta Mac osannee myös polttaa DVD-levyn suoraan iMovie-ohjelmasta toiminnolla Vie elokuva DVD-asemalla olevalle levylle tai vetämällä haluttu elokuva Finderin DVD-levy kuvakkeelle? Kaupallisia poltto-ohjelmia löytyy parhaiten Macille App Storesta. Mac on usein liian helppo, porukat koettaa tehdä asioita liian vaikealla tavalla tai "Windowsin" lailla. Monesti asia tehdään Macilla paljon helpommin, jota ei tule edes ajatelleeksi aina. Olemme tottuneet liian monimutkaisiin toimintatapoihin joka paikassa. Tsemppiä!

Re: ExpressBurn poltto-ohjelmakysymys En tiedä tuleeko taas

ViestiLähetetty: 25.7.2019 klo 16.47
Kirjoittaja cotton55
Hei
En tiedä tuleekokoketju. Anteeksi jo etukäteen.
Nyt poltin Express Burnilla biisejä, niin näkyy kyllä Mac Media Playerilla. Mutta kuva on huono, menee välillä rakeiseksi.
Käytin Data DVD tä. Tuli kyllä nopeasti 30 min. MP4 formaatilla. Kuvia ei näy, mutta kun lataantuu, niin jotenkin saa selvän. eilen poltin Toastilla, niin kesti levyllinen yli 6 tuntia. Tulokseksi kaikki BDMV, aukeaa vielä erikoisesti.

Toinen kysymys, kun en löytänyt taas mihin sen kirjoittaa.
Mitä tapahtui Google selaimelle. Tuli korvaavaksi Google Drive ja tuli tilalle toinen selain, mistä en ole koskaan tykännyt. Selain on toiminut hyvin, mutta kai tähän tottuu.
Nyt alan tulosteleen ohjeita, mitä olette kiitollisesti antaneet.

Kiitos ja anteeksi pyytää Vaari

Re: ExpressBurn poltto-ohjelmakysymys

ViestiLähetetty: 25.7.2019 klo 17.58
Kirjoittaja Jultsu
Nyt on kyllä pakko kysyä ja lähteä ihan perusteista, eli:

1) mitä tiedostoja (missä formaatissa) sinulla on koneella jotka haluat polttaa levylle?
2) missä laitteissa noita videoita (tiedostoja) pitäisi pystyä katselemaan levylle polttamisen jälkeen?

Re: ExpressBurn poltto-ohjelmakysymys

ViestiLähetetty: 25.7.2019 klo 18.50
Kirjoittaja cotton55
Ne oli MP4 muodossa ja ajatteli, että palaisi samaan muotoon. Kuvittelin, että lyvylle tallettamani biisit olisivat samanllaisia tallentamisen jälkeen. Minulla ei käy tikku mihinkään soittimeen, mutta DVD levy käy.

Re: ExpressBurn poltto-ohjelmakysymys

ViestiLähetetty: 25.7.2019 klo 22.52
Kirjoittaja Jultsu
Okei, eli jos haluat polttaa tiedostot vain tiedostoina levylle, valitse valikoista "data DVD" vaihtoehto tjsp.
Kannattaa toki varmistaa dvd/Blu-Ray soittimen spekseistä että mitä tiedostomuotoja/formaatteja se tukee datalevyiltä luettuna.