Sivu 1/1

Photos CPU käyttö

ViestiLähetetty: 30.7.2019 klo 13.37
Kirjoittaja Sherukka
- MacBook Pro (Retina, Mid 2012) Mac OS X High Sierra 10.13.6.
- Photos-kirjasto, 237Gb, sijaitsee ulkoisella SSD-levyllä eikä iCloud ole aktivoituna missään muodossa.
Olen surffannut netistä ja olen tietoinen muista prosesseista jotka voivat syödä CPU tehoa mutta nyt on kyse Photos ohjelmasta, eli se tuntuu käynnissä olessaan syövän tehoja vaikkei mitään teekkään? Onko mitään hajua onko normaalia koska Aperture ei näin tehnyt ja jos teki, sen mitä teki, näki omasta ikkunasta.

Re: Photos CPU käyttö

ViestiLähetetty: 30.7.2019 klo 13.42
Kirjoittaja homenamsi
Kasvojen tunnistus menossa taustalla?

Re: Photos CPU käyttö

ViestiLähetetty: 30.7.2019 klo 13.48
Kirjoittaja Sherukka
Ei, mutta tekee fullsizeoutput*.jpg tiedostoja esim. hakemistoon <Kirjasto>/resources/media/version/69/00, eli tuo vie aikaa. Miksi keksii nyt tehdä noita (ei osaa uusiokäyttää Aperturen tekemiä?) ja onkohan joku valinta mikä tuohon vaikuttaa? Taustaksi voin kertoa, että konvertoin Aperture kirjaston Photos kirjastoksi tovi sitten ja siirsin tämän jälkeen kirjaston uudelle SSD-levylle missä se näytti hetken pyörivän ihan fine. Sitten tein kirjastosta System Default kirjaston mutta kun alkoi kopioimaan kirjastoa takaisin systeemilevylle, niin vaihdoin System Default kirjastoksi yhden tyhjän. Aktivoin myös hetkeksi tuon Photo Stream toiminnon iCloudista mutta senkin olen ottanut pois päältä. Tämänhetkinen kirjasto on tilanne ennen kun lähdin säätämään asetuksia.
EDIT: Olisipa Photosissakin joku paikka mistä näkisi mitä sovellus oikeasti puuhastelee, ettei tarvitsisi leikkiä salapoliisia kun koneen tuulettimet huutaa hoosiannaa.

Re: Photos CPU käyttö

ViestiLähetetty: 30.7.2019 klo 19.05
Kirjoittaja Sherukka
Kyllä se lopulta loppui, ainakin hetkeksi, jos ei muuta. Nyt on toiminta taas mukavan nopeata.