Sivu 1/1

Epson mustesuihkulla ikkunateippausta

Lähetetty: 27.7.2011 klo 19.07
Kirjoittaja PJH
Onko Epsonilla tai muulla valmistajalla materiaalia / tarraa mihin Epsonin ultra chrome musteilla voi tulostaa ? Tarkoitus on tulostaa "ikkunateippejä". Rullatavaraa pitäisi olla.

Re: Epson mustesuihkulla ikkunateippausta

Lähetetty: 31.7.2011 klo 21.11
Kirjoittaja Opa
Outoja ovat mainitsemasi musteet ammattilaiselle. Teippaustarroista 90% tulostetaan tänä päivänä ns. liuotintulostmilla. UV- ja naarmuuntumissuojan saamiseksi ne myös laminoidaan. Tulostustarrat myydään vain täysinä 50 m rullina, joten vaikka musteillesi sopiva tarra olisikin olemassa tuskin yhden teippaulsen takia kannattaa rullaa ostaa. Tulostimilla on kull
akin oma sektorinsa, joten lienee viisainta teettää tarrat firmassa jossa on sopiva tulostin ja materiaali sekä myös laminaattori. Aina ei kaikkea kannata tehdä itse.

Re: Epson mustesuihkulla ikkunateippausta

Lähetetty: 1.8.2011 klo 22.54
Kirjoittaja PJH
Vastaan nyt omaan kysymykseen. Noita musteita käyttää Epsonin 9900 eli rullilta tulostan muutenkin. Tecco:lta löytyy materiaalia rullana sekä arkkeina tuohon tarkoitukseen.

Re: Epson mustesuihkulla ikkunateippausta

Lähetetty: 2.8.2011 klo 9.37
Kirjoittaja Opa
PJH kirjoitti:Vastaan nyt omaan kysymykseen. Noita musteita käyttää Epsonin 9900 eli rullilta tulostan muutenkin. Tecco:lta löytyy materiaalia rullana sekä arkkeina tuohon tarkoitukseen.
No sitten vaan kone käymään!