![Kieli [:P]](./images/smilies/icon_razz.gif)
Joskus laitan tonnikalaa ja simpukoita, mutta harvemmin...
E: tulipa tästä sekava
![Nörde [8-|]](./images/smilies/49_49.gif)
Viesti Kirjoittaja ompputetteri »
Viesti Kirjoittaja Anniel »
Viesti Kirjoittaja maxima »
Anniel kirjoitti:
5 dl vehnäjauhoja
1,5 tl ruokasoodaa
200 g voita/margariinia sulatettuna
3,5 dl sokeria
2-3 kananmunaa
0,5 dl maitoa
3,5 dl mustikoita
100 g valkosuklaata (jos haluat muffinsseihin valkosuklaakuorrutuksen tarvitset yhteensä 200 g suklaata.)
Vatkaa sokeri ja kananmunat vaahdoksi ja lisää joukkoon jäähtynyt, sulatettu rasva. Sekoita taikinaan jauho-ruokasoodaseos ja maito. Lisää karkeaksi muruksi pilkottu suklaa. Sekoita mustikoiden joukkoon ripaus jauhoja ja nostele ne varovasti taikinaan. Lusikoi taikina muffinssivuokaan. Muista jättää kohoamisvara! Paista 200 ℃ uunissa 20-25 minuuttia. Jäähdytä. Kuorrutusta varten sulata 100 g suklaata vesihauteessa ja levitä jäähtyneiden muffinssien päälle.
Herkuttele!
Viesti Kirjoittaja Anniel »
Keittiössä, missäs sä sitten olit?maxima kirjoitti:Olisi yksi kysymys muffinsseista...
... ETTÄ MISSÄ NE OLIVAT PERJANTAINA??![]()
Viesti Kirjoittaja maxima »
Jahas.Anniel kirjoitti:Keittiössä, missäs sä sitten olit?maxima kirjoitti:Olisi yksi kysymys muffinsseista...
... ETTÄ MISSÄ NE OLIVAT PERJANTAINA??![]()
Niitä on vielä 5 kpl jäljellä, jos nopeesti tuut hakeen niin saat
Viesti Kirjoittaja e-mac »
Viesti Kirjoittaja e-mac »
Kotipizzan kinkku-herkkusieni-ananas-oliivipizza (oreganolla) on sellainen kulmakivi, että siihen verrataan kaikkia maailman pizzoja.maxima kirjoitti:Tuli tuolla iiärceen puolella keskusteltua ja syötyä Italian lahjaa maailmalle, pizzaa.
Mikäs on ihmisten lempipizza? Mistä tulee tilattua ja kuinka usein? Mikä tekee pizzan, mikä ei sovi laittamallakaan?
Viesti Kirjoittaja Maza »
Tein joskus vuosia sitten poronmunuaisia, voisikohan reseptiä soveltaa karitsaan? Enpä muista, pitikö munuaisia ryöpätä tai liottaa maidossa tai jotain, mutta homman clue on liekitys. Minä viipaloin munuaiset mahdollisen esivalmistelun jälkeen ohuiksi kiekoiksi ja paistoin nopeasti. Ja sitten liekitys Cointreau'ssä. Joku soosi siinä tietysti oli lisänä, sieniä ehkä. Ainakin ne sopisivat sesonkiin.e-mac kirjoitti:Hei täällä on lammasfanaatikkoja! Kertokaapa viisaina, miten valmistetaan karitsan munuaisia? Näin sellaisia myytävän hallissa ja näyttivät oikein mukavilta. Mutta en viitsinyt ostaa kun en ole eläessäni nähyt reseptiä jossa käytettäisiin niitä!
Viesti Kirjoittaja Erño »
Sanonpa että myrkkysuodatinta ei kanata syödä. Ei ne edes maistu hyvältä, kuten arvata saattaa.e-mac kirjoitti:Hei täällä on lammasfanaatikkoja! Kertokaapa viisaina, miten valmistetaan karitsan munuaisia? Näin sellaisia myytävän hallissa ja näyttivät oikein mukavilta. Mutta en viitsinyt ostaa kun en ole eläessäni nähyt reseptiä jossa käytettäisiin niitä!
Viesti Kirjoittaja Maza »
Sano mitä sanot, mutta liekitetyt munuaiset ovat herkullisia. Rakenne on miellyttävä, ei lainkaan sitkeä, kuten huono maksa huonosti valmistettuna. Maku on mieto, mutta liekitys ei sitä peitä. Tuossa ylempänä mainitsin Cointreaun, mutta konjakki sopii tietysti ihan yhtä hyvin.Erño kirjoitti:Sanonpa että myrkkysuodatinta ei kanata syödä. Ei ne edes maistu hyvältä, kuten arvata saattaa.
Viesti Kirjoittaja Erño »
Ehkä nuo munuaiset ei maistunu kun en uittanu niitä liköörissäMaza kirjoitti:Sano mitä sanot, mutta liekitetyt munuaiset ovat herkullisia. Rakenne on miellyttävä, ei lainkaan sitkeä, kuten huono maksa huonosti valmistettuna. Maku on mieto, mutta liekitys ei sitä peitä. Tuossa ylempänä mainitsin Cointreaun, mutta konjakki sopii tietysti ihan yhtä hyvin.Erño kirjoitti:Sanonpa että myrkkysuodatinta ei kanata syödä. Ei ne edes maistu hyvältä, kuten arvata saattaa.
Google muuten löytää aika paljon munuaisreseptejä, yhdessä liekitetään Pernodilla.
Pitäisiköhän laittaa munuaisia viikonloppuna....
Viesti Kirjoittaja Maza »
Viesti Kirjoittaja Mikael K. »
Viesti Kirjoittaja amanita »
Viesti Kirjoittaja Hiljaisuus »
Viesti Kirjoittaja Maza »
Mä olen pari kertaa sortunut tähän. Helppo tapa saada pizzaa omasta uunista. Tässä on vain yksi huono puoli, viereisestä pizza- tai kebu-paikasta saa parempaa pizzaa halvemmalla. Tässä Lidlin tuotteessa on meikäläisen makuun vähän turhan paksu pohja. Mutta turhaa kai tämä kritiikki, kun olen ainakin kahdesti tällaisen ostanut.matteus/2 kirjoitti:Pizzan ystäville vinkkinä: Lidlistä saa eineshyllystä paketteja missä on valmis pohja levinpaperiin käärittynä, sekä purkillinen kastiketta. Siihen sitten täytteet maun mukaan. Helppo ja hyvä!