Makaronijuttu:
Makaronia 400g pussi
Jauhelihaa, yleensä se 400g setti
Maun mukaan jotain juustoa, esim. Oltermannia
Tomaattimurskaa, huom. näitä saa mausteisina myös, esim. chilillä
Ruskista jauheliha, mausta oman maun mukaan. Huomionarvoista on, että jauhelihajutun tekemiseen kulunut aika < Makaronien valmistumiseen kuluva aika, eli makaronit kannattaa laittaa kiehumaan tässä vaiheessa jo. (En selitä veden keittämisen taitoa tässä, kun en sitä muista / oletan, että kaikki sen hallitsevat, kumpivain)
Kun jauheliha on ruskistettu ja maustettu (muista sipulit, itse käytän rouhetta) lasketaan levyn lämpötilaa melko reilulla kädellä, emmehän halua polttaa pohjaan mitään!
on aika alkaa läträämään sekaan tomaattimurskaa, jota välittömästi seuraa juusto.
Tätä kokonaisuutta kun muhentaa siinä ilman kantta itselleen parhaaksi nähneen ajan (tarkoittaa sitä, että kuinka juoksevaa ko. mössöstä haluaa)
Kun MaGaroonit ovat imaisseet vettä ja turvonneet tarpeeksi, (kannattaa tehdä maistiaiskokeita ovatko valmiita) ollaan melkein valmiita käymään ateriaan kiinni!
Siivilöiden makaronit vesihanan alla, kun tämä on tehty niin naita makaronit jauhelihamössön kanssa samaan kattilaan, sekoita -> juttu on valmis ja sitä on likipitäen kilo!
![Kieli [:P]](./images/smilies/icon_razz.gif)