Suomessa ei ole vieläkään tajuttu, mikä on hyvä paistinpannu. Suomessa ostetaan eniten teflonpinnotteisia pannuja kotiin, miksi?
Teflonpannut ovat epäterveellisiä, niistä erittyvien kemikaalien takia (PTFE). Muutkin uuspinnoitteiset pannut ovat arveluttavia.
No siksi, että suomalaiset ovat sairaan nuukia ja siksi he ostavat näitä muutaman kympin myrkkypannuja?
En tarkoita nyt valurautapannuja, vaan pannuja mitkä ovat päivittäisessä käytössä.
Kannattaa satsata ruostumattomasta teräksestä valmistettuun pannuun, kaikki ammattikokitkin käyttävät näitä keittiöissään, vaikka ohjelmassa 'Kokin vapaapäivän' kokki käyttää vain näitä kunnollisia rosteripannuja.
Ymmärrän tämän suomalaisen teflonpannukulttuurin siksi että kaupoissa ei ole paljon muuta tarjolla. Mutta vaatikaa kauppiailta myyntiin kunnollisia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kestäviä ja laadukkaita (myös ruoanlaadun kannalta) kunnollisia pannuja.
Tosin tämä ei taida olla kauppiaiden intresseissä, sillä pinnoitetun pannun joutuu ostamaan uudestaan noin joka kolmas vuosi.
Ammattikokkienkin käyttämä kunnollinen paistinpannu.
http://www.foodnetworkstore.com/p-30480 ... AID=FNAFFL
304807.jpg
Surkea suomalaisten valinta, epäterveellinen ja lyhytikäinen paistinpannu
Hard_Face_2008_Frypan_28cm.jpg
Sinulla ei ole tarvittavia oikeuksia nähdäksesi tämän viestin liitetiedostoja.