
Ruokatopic
Sana on (melkein) vapaa.
-
- Viestit: 17687
- Liittynyt: 25.11.2004 klo 11.57
- Paikkakunta: Hämeenlinna
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja Anniel »

"Don't submit to stupid rules. Be yourself and not a fool. Don't accept average habits. Open your heart and push the limits." - M.Cretu
-
- Viestit: 6455
- Liittynyt: 4.3.2005 klo 22.38
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja Salamijakk »
Jos et haluu ranskalaisii annokseen, niin miksi ne ei maksa paljon mitään?
Maksan ystävä
Maksan ystävä
ELÄMÄN JA KUOLEMAN VÄLISSÄ ON AIKA, KÄYTITPÄ SEN MITEN TAHANSA
- Salamijakk
- Salamijakk
-
- Viestit: 757
- Liittynyt: 1.12.2007 klo 22.05
- Paikkakunta: Helsinki
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja mun_kero »
aaah! karjalanpaisti ollut reilu 5h uunissa (savipadassa) ja nyt on perunamuusin vuoro.
ja sitten syömään!
ja sitten syömään!

-
- Viestit: 762
- Liittynyt: 1.2.2007 klo 3.29
- Paikkakunta: Jyväskylä
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja Crash test dummy »
Eilen hirvikäristystä ja perunamuussia. Olenko muuten aikaisemmin muistanut valittaa näistä ankeista opiskelija-ruoista? ![Kieli [:P]](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Kieli [:P]](./images/smilies/icon_razz.gif)
In a world with no walls, who needs windows? In a world with no fences, who needs gates?
-
- Viestit: 1024
- Liittynyt: 29.6.2008 klo 14.35
- Paikkakunta: Tampere
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja Bashi88 »
--> Versus kalapuikot, herne-maissi-paprika ja makaroni. Meninkö ohi?Crash test dummy kirjoitti:Eilen hirvikäristystä ja perunamuussia. Olenko muuten aikaisemmin muistanut valittaa näistä ankeista opiskelija-ruoista?
![Neutraali [:|]](./images/smilies/icon_neutral.gif)
MacBook Air 1,6GHz/80Gt eläköitynee — MacBook Air 1,8GHz Intel Core i7/256Gt SSD tulilla
-22.12.2012-
-22.12.2012-
-
- Viestit: 762
- Liittynyt: 1.2.2007 klo 3.29
- Paikkakunta: Jyväskylä
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja Crash test dummy »
Hmm.. hirvenliha vs. synteettinen kala.. sovitaanko että tasapeli, jos sullaki lähti nälkä?Bashi88 kirjoitti:--> Versus kalapuikot, herne-maissi-paprika ja makaroni. Meninkö ohi?Crash test dummy kirjoitti:Eilen hirvikäristystä ja perunamuussia. Olenko muuten aikaisemmin muistanut valittaa näistä ankeista opiskelija-ruoista?
In a world with no walls, who needs windows? In a world with no fences, who needs gates?
-
- Viestit: 1024
- Liittynyt: 29.6.2008 klo 14.35
- Paikkakunta: Tampere
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja Bashi88 »
Selvähän tuo, kieltämättä vähän olisi vielä mennyt enemmänkinCrash test dummy kirjoitti:Hmm.. hirvenliha vs. synteettinen kala.. sovitaanko että tasapeli, jos sullaki lähti nälkä?Bashi88 kirjoitti:--> Versus kalapuikot, herne-maissi-paprika ja makaroni. Meninkö ohi?Crash test dummy kirjoitti:Eilen hirvikäristystä ja perunamuussia. Olenko muuten aikaisemmin muistanut valittaa näistä ankeista opiskelija-ruoista?
![Neutraali [:|]](./images/smilies/icon_neutral.gif)
MacBook Air 1,6GHz/80Gt eläköitynee — MacBook Air 1,8GHz Intel Core i7/256Gt SSD tulilla
-22.12.2012-
-22.12.2012-
-
- Viestit: 762
- Liittynyt: 1.2.2007 klo 3.29
- Paikkakunta: Jyväskylä
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja Crash test dummy »
Nyt menis kyllä osittain hehkutustopicin puolelle, mutta kerron kuitenkin täällä: söin eilen ehkä parhaan ateriani ikinä! Tarkemmin: alkuruoaksi tryffelipastaa ja "tuubitettua" hirven paistia yrttikastikkeella. Pääruoaksi hirvenliha-pihvi, mausteisia perunakuutioita, punaviinikastiketta ja kesäkurpitsa-ratatouille (tjsp). Jälkiruoaksi vaniljajäätelöä ja valkosipulihyytelöä. Punaviinikastike oli (kuuden tunnin keittämisen jälkeen) niin hyvää, että ihokarvat nousivat pystyyn vielä kymmenennelläkin maistamiskerralla. Taas näitä opiskelijaruokia.. mie en kohta jaksa tätä kurjuutta.
In a world with no walls, who needs windows? In a world with no fences, who needs gates?
-
- Viestit: 2202
- Liittynyt: 13.4.2008 klo 22.22
- Paikkakunta: Joensuu
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja Paapa »
Vähän rupeaa sun viestit koko ajan VITUTTAMAAN!Crash test dummy kirjoitti:Nyt menis kyllä osittain hehkutustopicin puolelle, mutta kerron kuitenkin täällä: söin eilen ehkä parhaan ateriani ikinä! Tarkemmin: alkuruoaksi tryffelipastaa ja "tuubitettua" hirven paistia yrttikastikkeella. Pääruoaksi hirvenliha-pihvi, mausteisia perunakuutioita, punaviinikastiketta ja kesäkurpitsa-ratatouille (tjsp). Jälkiruoaksi vaniljajäätelöä ja valkosipulihyytelöä. Punaviinikastike oli (kuuden tunnin keittämisen jälkeen) niin hyvää, että ihokarvat nousivat pystyyn vielä kymmenennelläkin maistamiskerralla. Taas näitä opiskelijaruokia.. mie en kohta jaksa tätä kurjuutta.
iPad 2
MacBook 2 GHz Core 2 Duo
MacBook 2 GHz Core 2 Duo
-
- Viestit: 762
- Liittynyt: 1.2.2007 klo 3.29
- Paikkakunta: Jyväskylä
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja Crash test dummy »
Kiitos! Arvasin että tältä foorumilta kyllä löytyy ymmärrystä tätä henkilökohtaista ruoka-ahdinkoani kohtaan.Paapa kirjoitti:Vähän rupeaa sun viestit koko ajan VITUTTAMAAN!Crash test dummy kirjoitti:Nyt menis kyllä osittain hehkutustopicin puolelle, mutta kerron kuitenkin täällä: söin eilen ehkä parhaan ateriani ikinä! Tarkemmin: alkuruoaksi tryffelipastaa ja "tuubitettua" hirven paistia yrttikastikkeella. Pääruoaksi hirvenliha-pihvi, mausteisia perunakuutioita, punaviinikastiketta ja kesäkurpitsa-ratatouille (tjsp). Jälkiruoaksi vaniljajäätelöä ja valkosipulihyytelöä. Punaviinikastike oli (kuuden tunnin keittämisen jälkeen) niin hyvää, että ihokarvat nousivat pystyyn vielä kymmenennelläkin maistamiskerralla. Taas näitä opiskelijaruokia.. mie en kohta jaksa tätä kurjuutta.
In a world with no walls, who needs windows? In a world with no fences, who needs gates?
-
- Ylläpitäjä
- Viestit: 51516
- Liittynyt: 30.12.2005 klo 21.24
- Paikkakunta: Tampere
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja amanita »
Juu, tiedän! Tämä kakkuresepti on ollut täällä aiemminkin, vaan missä ja kuka sen löytää (okei, jokunytietenki, mut o siittä hiljaa!). Siksipä laitan sen näin joulun kunniaksi taas esille ja toteutettavaksi. Viskin ystävälle mukavaa joulunaluspuhdepuuhastelua:
HEDELMÄKAKKU
2 dl sokeria
4 munaa
2 dl kuivattuja hedelmiä
1 tl suolaa
1 dl fariinisokeria
4 rkl sitruunamehua
pähkinöitä
2 pll viskiä
Ota esiin suurehko kulho. Tarkista maistamalla viskin laatu. Kaada mittaan
1 dl viskiä ja juo se. Toista. Laita sähkövatkain päälle. Maista viskiä
uudelleen varmistaaksesi, että se on korkealaatuista. Sekoita 1 dl voita
laajassa sameahkossa kulhossa, lisää 1 rkl sokeria ja vatkaa taas.
Varmista, että viski on vielä hyvää. Kuo uusi jupillinen. Käännä vatkaaja
poish päältä. Riko kaksi kanaa ja lishäå kulhoon, shamoin kuihvatut hedelmät.
Vatkaa kääntäjä taash päälle.
Jos heivatut kudelmat jäävät kiinni kulhoon, väännä irti muuvireisselillä.
Maishta shitten onko viski vielä herkeälaatuista. Shitten shiivilöi 2 dl
suolaa -tai jotain. EI 00 NNII NÖPÖNUKKAA. Tshekkaa viski. Shiivi1öi
shitruunamehu, lishää yksi ruoka. Lusikka. Shokeria tai jotain. Aivan
shama, paholainen. Voitele uuni. Kkäännä kakkuvuokaa 220 asteeseen. Älä unoha
käännyttää vatkainta poish. heitä kulho ikkunasta, tshe tshekaaahh taas
vishki.
Mee nukkumaa. kuka ylipäätään viittii väshätä jotain pershkeleen
hhetelmäkakkua?
HEDELMÄKAKKU
2 dl sokeria
4 munaa
2 dl kuivattuja hedelmiä
1 tl suolaa
1 dl fariinisokeria
4 rkl sitruunamehua
pähkinöitä
2 pll viskiä
Ota esiin suurehko kulho. Tarkista maistamalla viskin laatu. Kaada mittaan
1 dl viskiä ja juo se. Toista. Laita sähkövatkain päälle. Maista viskiä
uudelleen varmistaaksesi, että se on korkealaatuista. Sekoita 1 dl voita
laajassa sameahkossa kulhossa, lisää 1 rkl sokeria ja vatkaa taas.
Varmista, että viski on vielä hyvää. Kuo uusi jupillinen. Käännä vatkaaja
poish päältä. Riko kaksi kanaa ja lishäå kulhoon, shamoin kuihvatut hedelmät.
Vatkaa kääntäjä taash päälle.
Jos heivatut kudelmat jäävät kiinni kulhoon, väännä irti muuvireisselillä.
Maishta shitten onko viski vielä herkeälaatuista. Shitten shiivilöi 2 dl
suolaa -tai jotain. EI 00 NNII NÖPÖNUKKAA. Tshekkaa viski. Shiivi1öi
shitruunamehu, lishää yksi ruoka. Lusikka. Shokeria tai jotain. Aivan
shama, paholainen. Voitele uuni. Kkäännä kakkuvuokaa 220 asteeseen. Älä unoha
käännyttää vatkainta poish. heitä kulho ikkunasta, tshe tshekaaahh taas
vishki.
Mee nukkumaa. kuka ylipäätään viittii väshätä jotain pershkeleen
hhetelmäkakkua?
On mahdotonta olla masentunut, jos sinulla on ilmapallo! -Nalle Puh-
Apple-käyttäjät ry:n jäsen • http://appleusers.fi/
Apple-käyttäjät ry:n jäsen • http://appleusers.fi/
-
- Viestit: 2325
- Liittynyt: 30.8.2007 klo 20.35
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja Lihapipo »
-
- Viestit: 7042
- Liittynyt: 24.2.2004 klo 10.00
- Paikkakunta: Joensuu
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja Jone »
-
- Viestit: 2325
- Liittynyt: 30.8.2007 klo 20.35
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja Lihapipo »
Olen varautunut tähän. Minulla ei ole ovikelloa.Jone kirjoitti:
Veikkaan että kohta soi ovikello. Joku turkulainen saattaa olla oven takana..
-
- Ylläpitäjä
- Viestit: 51516
- Liittynyt: 30.12.2005 klo 21.24
- Paikkakunta: Tampere
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja amanita »
Kieltämättä kyläilyyn kutsuva esillepano!! Tyydyn kuitenkin juuri grilaamaani broilerinkimpaleeseen ja punaviiniin Toivo-radion soittaessa "Enkelitaivasta"...voi kun onkin tunnelmallista! Olen pahoillani Lihapipolakkimus, next time then!Lihapipo kirjoitti:Olen varautunut tähän. Minulla ei ole ovikelloa.Jone kirjoitti:
Veikkaan että kohta soi ovikello. Joku turkulainen saattaa olla oven takana..

On mahdotonta olla masentunut, jos sinulla on ilmapallo! -Nalle Puh-
Apple-käyttäjät ry:n jäsen • http://appleusers.fi/
Apple-käyttäjät ry:n jäsen • http://appleusers.fi/
-
- Viestit: 842
- Liittynyt: 8.4.2005 klo 21.11
- Paikkakunta: Helsinki
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja Hiljaisuus »
Hyvältä näyttää muuten, mutta Caol ila puuttuu.

"Ei käkikään kiekumatta kuki."
Ompput: Mb Pro 17" unibody, 2.8 Ghz, 8 gb, 500 gb, anti-glare / Air 11", 1.6 Ghz, 4 gb, 128 gb
Palvelin: AMD 64 Laptop / FreeBSD
iPod/iPad/iPhone: 16 gb nano 5th gen violetti / 32gb wifi / 4 32GB musta
Ompput: Mb Pro 17" unibody, 2.8 Ghz, 8 gb, 500 gb, anti-glare / Air 11", 1.6 Ghz, 4 gb, 128 gb
Palvelin: AMD 64 Laptop / FreeBSD
iPod/iPad/iPhone: 16 gb nano 5th gen violetti / 32gb wifi / 4 32GB musta
-
- Viestit: 9639
- Liittynyt: 10.10.2004 klo 5.05
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja Mikael K. »
Hummeria kannattaa syödä kiinalaiskokkien tekemänä versiona. Se on pilkottu jo keittiössä sopiviin paloihin, jolloin sen voi popsaista puikoilla napaansa ympäristöä häiritsemättä. Tuollaisella vasaralla ja taltalla äkkinäisempi halkaisee pöydän, joten tästäkin syystä suosittelen mainitsemaani vaihtoehtoa. Kannattaa muistaa myös, että tämä on ruokatopikki, joten jos oikein häijyksi äityy niin nuo nestemäiset aineet on syytä kumota kurkkuunsa toisessa topikissa.
Mac mini M2, 16 Gt, MacOS Sonoma 14.3.1, Magic Mouse, Magic Trackpad ja 24" Eizo ColorEdge CG2420, iPhone SE 64G, iOS 17.0.2 sekä iPad A16 128G, iOS 18.5.
-
- Viestit: 7416
- Liittynyt: 20.5.2005 klo 10.41
- Paikkakunta: Turku I
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja Maza »
Usein hummeri tarjotaankin muhennoksena omasta kuorenpuolikkaastaan. Se on helppo syödä haarukalla ja on näyttävän näköinen, kun kuortakin on näytillä. Tai näin minä olen aina hummerini syönyt tai valmistanut.Mikael K. kirjoitti:Hummeria kannattaa syödä kiinalaiskokkien tekemänä versiona. Se on pilkottu jo keittiössä sopiviin paloihin, jolloin sen voi popsaista puikoilla napaansa ympäristöä häiritsemättä. Tuollaisella vasaralla ja taltalla äkkinäisempi halkaisee pöydän, joten tästäkin syystä suosittelen mainitsemaani vaihtoehtoa. Kannattaa muistaa myös, että tämä on ruokatopikki, joten jos oikein häijyksi äityy niin nuo nestemäiset aineet on syytä kumota kurkkuunsa toisessa topikissa.
On se muuten niin väärin, että Ruotsista saa tuoretta kotimaista hummeria.

Meidän planeettaamme ei ole mikään symbolinen kohtu, me ollaan kaikki suuressa sinisessä limousinessa (Jarkko Laine)
-
- Viestit: 608
- Liittynyt: 6.3.2005 klo 4.47
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja weeti »
Tämä Maza:n versio on hummeri Thermidor. Hyvin tehtynä erinomainen arkieväs. ![Iso hymy [:D]](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Iso hymy [:D]](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
-
- Viestit: 17687
- Liittynyt: 25.11.2004 klo 11.57
- Paikkakunta: Hämeenlinna
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja Anniel »
Kassler-paisti uunissa vielä vajaan tunnin, sen seuraksi vähän perunaa ja salaattia/vihanneksi sekä jotain mukavaa viiniä 

"Don't submit to stupid rules. Be yourself and not a fool. Don't accept average habits. Open your heart and push the limits." - M.Cretu
-
- Viestit: 6455
- Liittynyt: 4.3.2005 klo 22.38
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja Salamijakk »
Tämä ehkä vain niukasti kuuluu tähän topiciin, mutta mikä tämä on?


ELÄMÄN JA KUOLEMAN VÄLISSÄ ON AIKA, KÄYTITPÄ SEN MITEN TAHANSA
- Salamijakk
- Salamijakk
-
- Viestit: 18040
- Liittynyt: 20.2.2004 klo 23.12
- Paikkakunta: Tampere
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja Jamac »
Olisko avaruusnakki? Tulee mieleen Alien-leffojen interiöörit.
Alihankintana printtipuolen graafista materiaalia!
-
- Viestit: 28342
- Liittynyt: 21.2.2004 klo 12.07
- Paikkakunta: Vantaa
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja kallekilponen »
Vahvasti näyttää Kiss-kiss -karkilta:Salamijakk kirjoitti:Tämä ehkä vain niukasti kuuluu tähän topiciin, mutta mikä tämä on?

"If you have to go to sea, it's better to be a pirate than join the navy." -Jobs
-
- Viestit: 6455
- Liittynyt: 4.3.2005 klo 22.38
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja Salamijakk »
Salamarin maksasoosi
400g naudaan maksaa
puolikas puna tai keltasipuli
pieni purkki herkkusieniä tai tuoreita herkkusieniä kourallinen
5 valkosipulin kynttä
basilikaa tuoretta noin puoli nippua tai 1tl kuivattua
1/2 tl merisuolaa
rouhittua mustapippuria noin 1 tl
puoli korkillista punaviinietikkaa
vaoita tai margariinia
1. Leikkaa maksa sormenpään kokoisiksi pieniksi paloiksi. Kuori ja viipaloi sipulit. paloittele herkkusienet.
2. Kuumenna paistin pannu kunnolla kuumaksi, lisää rasva. Jaa maksan palat neljään osaan ja paista ne erissä.
Ruskista maksa hyvin joka puolelta, tämä on käy hyvin pikaisesti, jos pannu on tarpeeksi kuuma.
kaada pikaisesti paistetut maksaerät kasariin kunnes kaikki maksat on paistettu. Lopuksi lisää paistetuille maksoille
suola ja mausteet sekä etikka ja sekoita.
3. laita paistin pannu nollille ja kasari ykköselle, freesaa sipulit paistinpannussa ja kaada noin puoli mukillista vettä.
sekoita sipuli ja maksan paistorasva ja kaada kaikki kasariin maksan kaveriksi. Maksasoosi on valmis, tarkista vielä suola.
Keitetyt perunat ovat tämän aterian kaveri, siis ensimmäiseksihän pitikin keittää ne perunat suolavedessä.
Perunan keittämiseenhän kuluu noin 25 min. joten soosin tekovalmistelut voi aloittaa yhtäaikaa perunoiden alkaessa kiehumaan.
Maksasoosia ei pidä enää kypsentää siis keittää, vaan se on valmista heti.
400g naudaan maksaa
puolikas puna tai keltasipuli
pieni purkki herkkusieniä tai tuoreita herkkusieniä kourallinen
5 valkosipulin kynttä
basilikaa tuoretta noin puoli nippua tai 1tl kuivattua
1/2 tl merisuolaa
rouhittua mustapippuria noin 1 tl
puoli korkillista punaviinietikkaa
vaoita tai margariinia
1. Leikkaa maksa sormenpään kokoisiksi pieniksi paloiksi. Kuori ja viipaloi sipulit. paloittele herkkusienet.
2. Kuumenna paistin pannu kunnolla kuumaksi, lisää rasva. Jaa maksan palat neljään osaan ja paista ne erissä.
Ruskista maksa hyvin joka puolelta, tämä on käy hyvin pikaisesti, jos pannu on tarpeeksi kuuma.
kaada pikaisesti paistetut maksaerät kasariin kunnes kaikki maksat on paistettu. Lopuksi lisää paistetuille maksoille
suola ja mausteet sekä etikka ja sekoita.
3. laita paistin pannu nollille ja kasari ykköselle, freesaa sipulit paistinpannussa ja kaada noin puoli mukillista vettä.
sekoita sipuli ja maksan paistorasva ja kaada kaikki kasariin maksan kaveriksi. Maksasoosi on valmis, tarkista vielä suola.
Keitetyt perunat ovat tämän aterian kaveri, siis ensimmäiseksihän pitikin keittää ne perunat suolavedessä.
Perunan keittämiseenhän kuluu noin 25 min. joten soosin tekovalmistelut voi aloittaa yhtäaikaa perunoiden alkaessa kiehumaan.
Maksasoosia ei pidä enää kypsentää siis keittää, vaan se on valmista heti.
ELÄMÄN JA KUOLEMAN VÄLISSÄ ON AIKA, KÄYTITPÄ SEN MITEN TAHANSA
- Salamijakk
- Salamijakk
-
- Ylläpitäjä
- Viestit: 13142
- Liittynyt: 29.6.2006 klo 11.16
- Paikkakunta: Helsinki
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja egoste »
Kiss Kiss karkit oli parhaita Fazerin parhaat pussissa...
Täällä juuri nyt porisemassa Gulassi "keittoa" sekä lihakeittoa metsäkauriin kulmapaistista... sovelletun basic reseptin mukaan... Vesikielellä odotetaan valmistumista.
Täällä juuri nyt porisemassa Gulassi "keittoa" sekä lihakeittoa metsäkauriin kulmapaistista... sovelletun basic reseptin mukaan... Vesikielellä odotetaan valmistumista.
Hyppää
- Yleiset aiheet
- ↳ Ajankohtaista Apple-maailmasta
- ↳ Käyttöjärjestelmät
- ↳ Ohjelmat
- ↳ Yleiskeskustelu
- Mac ja oheislaitteet
- ↳ Yleiskeskustelu laitteista
- ↳ MacBook, MacBook Pro ja MacBook Air
- ↳ iMac
- ↳ Mac mini
- ↳ Mac Pro ja Mac Studio
- ↳ Ongelmia Macin kanssa?
- iPhone, iPad ja Apple Watch
- ↳ iPhone-, iPad- ja Apple Watch -laitekeskustelu
- ↳ iPhone-, iPad- ja Apple Watch -ohjelmat sekä iOS
- ↳ Ongelmia iPhonen, iPadin tai Apple Watchin kanssa?
- Huviksi ja hyödyksi
- ↳ Off-topic
- ↳ Kuva ja graafinen suunnittelu
- ↳ Audio ja musiikki
- ↳ Video, televisio ja elokuvat
- ↳ Pelit ja pelaaminen
- ↳ Ohjelmointi, skriptit ja palvelimet
- ↳ Tietoturva ja varmuuskopiointi
- ↳ Verkot, mobiilidata ja muut puhelimet
- ↳ Retronurkka
- ↳ Foorumin ylläpito
- Kauppapaikka
- ↳ Myydään Mac
- ↳ Myydään iPhone, iPad ja iPod
- ↳ Myydään muut Applen tuotteet
- ↳ Myydään muuta tietotekniikkaa
- ↳ Ostetaan Mac
- ↳ Ostetaan iPhone, iPad ja iPod
- ↳ Ostetaan muut Applen tuotteet
- ↳ Ostetaan muuta tietotekniikkaa
- ↳ Vaihdetaan, annetaan, työtä haetaan ja tarjotaan
- ↳ Kauppapaikan keskustelu ja hintavinkit