Ettäkö alkaisin juomaan maitoa? MAITOA??!Mikael K. kirjoitti: Teepä vertaileva tutkimus, kun matkustelet eri puolilla Suomea niin huomaat eroja olevan.

Viesti Kirjoittaja KunkkuJ »
Ettäkö alkaisin juomaan maitoa? MAITOA??!Mikael K. kirjoitti: Teepä vertaileva tutkimus, kun matkustelet eri puolilla Suomea niin huomaat eroja olevan.
Viesti Kirjoittaja Mikael K. »
Juolahti mieleen eräs mainosKunkkuJ kirjoitti:Ettäkö alkaisin juomaan maitoa? MAITOA??!Mikael K. kirjoitti: Teepä vertaileva tutkimus, kun matkustelet eri puolilla Suomea niin huomaat eroja olevan.YÖKS! PTHYI!!
Viesti Kirjoittaja eskofot »
Viesti Kirjoittaja Mikael K. »
Viesti Kirjoittaja Tauvo »
Viesti Kirjoittaja Macco »
Koskaan kuullutkaan moista termiä. Englanniksihan kebab viittaa joko shish kebabiin tai (kuten suomessa) döner kebabiin. Väittäisin (ihan mutu-tuntumalta) että jos menet englanninkielisessä maassa tilaamaan shawarman, saat luultavammin kummastuneita katseita kuin tilaamalla kebabin, joka on sitten paikasta riippuen joko tikun ympärillä paloina, tai sitten viipaleina lautasella.eskofot kirjoitti:Siis mitä? Onko kebab enlglanniksi ja arabiaksi tämmönen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Shawarma
Viesti Kirjoittaja hatey »
Viesti Kirjoittaja Tauvo »
Tuo on kyllä hyvän sinapin kiusaamista...hatey kirjoitti:Atrian kevytnakkeja (pahaa) jääkaappikylmänä hyvän sinapin kanssa, palan painikkeeksi jukurttia.
Viesti Kirjoittaja hatey »
Viesti Kirjoittaja Kain »
Viesti Kirjoittaja hatey »
Viesti Kirjoittaja eskofot »
En minäkään. Outoa. Kebab-wikisivu selventää:Macco kirjoitti:Koskaan kuullutkaan moista termiä. Englanniksihan kebab viittaa joko shish kebabiin tai (kuten suomessa) döner kebabiin. Väittäisin (ihan mutu-tuntumalta) että jos menet englanninkielisessä maassa tilaamaan shawarman, saat luultavammin kummastuneita katseita kuin tilaamalla kebabin, joka on sitten paikasta riippuen joko tikun ympärillä paloina, tai sitten viipaleina lautasella.eskofot kirjoitti:Siis mitä? Onko kebab enlglanniksi ja arabiaksi tämmönen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Shawarma
Viesti Kirjoittaja Aadee »
Viesti Kirjoittaja hatey »
Viesti Kirjoittaja redhat »
Minkä takia ostat tuollaisia kuvotuksia?hatey kirjoitti:Atrian aivan järkyttävän pahanmakuisia kevytnakkeja. Yöks pthyi, miten mitään nuin pahaa pystytään edes valmistamaan? Palan painikkeeksi vettä.
Viesti Kirjoittaja hatey »
Viesti Kirjoittaja Salamijakk »
Viesti Kirjoittaja Tauvo »
Pitääkö paperin olla käyttämätöntä?Salamijakk kirjoitti:Kyllä vessapaperipuuro on edullinen herkku köyhälle. Vaalean keltaisesta rullasta saa ison kattilallisen tätä edullista puuroa.
Laita kattilaan ensin tl. halvinta margariinia ja sekaan hieman currya ja suolaa mausteeksi ja väriksi.
Sitten vessapaperin hylsy, pilkotaan saksilla antamaan puuroon hieman tekstuuria.
Kun curry, suola ja kartonki on freesattu, lisätään vessapaperia puolet rullasta.
Seuraavaksi laitetaan liesi pois päältä (säästämään sähköä) ja annetaan puuron hautua kansipäällä noin 15 minuuttia ja eikun herkuttelemaan.
Taitaa olla suomen edullisinta ruokaa, herkutelkaa.![]()
© salamijakk
Viesti Kirjoittaja Salamijakk »
En tiedä, makuasioista voi toki kiistellä.Tauvo kirjoitti:Pitääkö paperin olla käyttämätöntä?Salamijakk kirjoitti:Kyllä vessapaperipuuro on edullinen herkku köyhälle. Vaalean keltaisesta rullasta saa ison kattilallisen tätä edullista puuroa.
Laita kattilaan ensin tl. halvinta margariinia ja sekaan hieman currya ja suolaa mausteeksi ja väriksi.
Sitten vessapaperin hylsy, pilkotaan saksilla antamaan puuroon hieman tekstuuria.
Kun curry, suola ja kartonki on freesattu, lisätään vessapaperia puolet rullasta.
Seuraavaksi laitetaan liesi pois päältä (säästämään sähköä) ja annetaan puuron hautua kansipäällä noin 15 minuuttia ja eikun herkuttelemaan.
Taitaa olla suomen edullisinta ruokaa, herkutelkaa.![]()
© salamijakk
Viesti Kirjoittaja Macco »
Veikkaisin, että aterian hinnasta saa huomattavasti huokeamman, jos paperi on nimenomaan käytettyä. Ensinnäkin vessapaperin hinta ikään kuin puolittuu, kun se käytetään kahteen kertaan. Sen lisäksi säästyy mausteiden hinta, kun maku ja väri tulee jo paperin mukana.Tauvo kirjoitti:Pitääkö paperin olla käyttämätöntä?Salamijakk kirjoitti:Laita kattilaan ensin tl. halvinta margariinia ja sekaan hieman currya ja suolaa mausteeksi ja väriksi.
Sitten vessapaperin hylsy, pilkotaan saksilla antamaan puuroon hieman tekstuuria.
Kun curry, suola ja kartonki on freesattu, lisätään vessapaperia puolet rullasta.
Viesti Kirjoittaja Salamijakk »
^Macco kirjoitti:Veikkaisin, että aterian hinnasta saa huomattavasti huokeamman, jos paperi on nimenomaan käytettyä. Ensinnäkin vessapaperin hinta ikään kuin puolittuu, kun se käytetään kahteen kertaan. Sen lisäksi säästyy mausteiden hinta, kun maku ja väri tulee jo paperin mukana.Tauvo kirjoitti:Pitääkö paperin olla käyttämätöntä?Salamijakk kirjoitti:Laita kattilaan ensin tl. halvinta margariinia ja sekaan hieman currya ja suolaa mausteeksi ja väriksi.
Sitten vessapaperin hylsy, pilkotaan saksilla antamaan puuroon hieman tekstuuria.
Kun curry, suola ja kartonki on freesattu, lisätään vessapaperia puolet rullasta.
Viesti Kirjoittaja arisel »
Viesti Kirjoittaja hatey »
Viesti Kirjoittaja redhat »
Kui sää kehtaat syödä tuota selluloosamassaa joka päivä useamman kerran? Luulis tökkivän jo viimeistään viikon päästä.hatey kirjoitti:Ping lämmitettyä basic-massaa.
Pitäsköhän joskus uskaltautua ihmisten ilmoille, ja käydä vaikka ravintolassa syömässä oikeaa ruokaa? Siellä voi kyllä joutua ihmiskontakteihin, alkaa epäsosiaalista ahdistaa...
Viesti Kirjoittaja hatey »
Emmää osaa muutakaan tehdä.redhat kirjoitti:Kui sää kehtaat syödä tuota selluloosamassaa joka päivä useamman kerran? Luulis tökkivän jo viimeistään viikon päästä.hatey kirjoitti:Ping lämmitettyä basic-massaa.
Pitäsköhän joskus uskaltautua ihmisten ilmoille, ja käydä vaikka ravintolassa syömässä oikeaa ruokaa? Siellä voi kyllä joutua ihmiskontakteihin, alkaa epäsosiaalista ahdistaa...