No, onhan meillä suomen kielessä sana "pihvi", joka tarkoittaa sekä eläin- että kasvisraaka-aineista tai molemmista valmistettua lättänää aterian ruoka-ainetta. Olkoon "makkara" minun puolestani joko luonnonkuoreen tehtyä tai kuoretonta, eläin- että kasvisraaka-aineista tai molemmista valmistettua, massasta puristettua pötkömäistä aterian ruoka-ainetta.
Ötsi Vikin kommenttiin opponoin, että itse olen sekasyöjä ja tykkään sekä laadukkaasta liharuoasta kaikissa sen muodoissa, että oikein valmistetuista kasviksista; öljyssä ja suolassa ja pippurissa kieritelty ja lehtipuuhiilloksella paahdettu kukkakaali on sanoinkuvaamattoman hyvää, puhumattakaan pottu itse valmistettuna.
Sen sijaan en koe mitään tarvetta kosketella kasvismössöstä ja lisäaineista valmistettua soijanakkia tai muutakaan
kasvispohjaista mukatuotetta, vaikka nuo mitä ilmeisemmin on suunnattu juuri kaltaiselleni hlölle.