Näyttää pirullisen maukkaalta!jakovski kirjoitti:Ihan tajuttoman hyvät setit tuli. Pitkä kypsytys ja oikea soosi päälle tekee ribseistä nirvanaa.
Täällä pekonihampurilaisia, brikettigrillin ympärillä oli savua "kuin taikurin teltassa".
Viesti Kirjoittaja LapsSyksyn »
Näyttää pirullisen maukkaalta!jakovski kirjoitti:Ihan tajuttoman hyvät setit tuli. Pitkä kypsytys ja oikea soosi päälle tekee ribseistä nirvanaa.
Viesti Kirjoittaja PKivireki »
Viesti Kirjoittaja LapsSyksyn »
Näyttää muoviselta tuo sämpylä. Onkin leivottu vehnäjauhoista joista on poistettu kaikki jyvän ravintorikas kuoriosa. Jäljelle on jäänyt pelkkää pullahöttöä. Jos hampurilaisia on pakko tehdä, ne kannattaa tehdä täysjyväsämpylään. Tai täysjyväleipään. Täytteisiin en nyt ota kantaa ettei kellään mene pulla väärään kurkkuun .jakovski kirjoitti:Tein hampparit mulle ja vaimolle.
100% naudanlihaa, Monterey Jack-juustoa, auran sriracha ja sweet baby ray's soosia, pihvitomaattia, friseesalaattia, suolakurkkua ja parhaat Vaasan hampurilaissämpylät.
Viesti Kirjoittaja Kaupunki apina »
^ Ei pidä. Miksi ihmeessä pitäisi?Kaupunki apina kirjoitti:Sämpylän pitääkin olla höttöä.