Palaan tähän aiheeseen, kun otin yhden poronliha-osuuskunnan käristelihapussin sulamaan. Siinä viipaleet ovat isoja ja mehukkaita, kuin pieniä fileitä. Ne ovat luultavasti ns. leikkuutähdettä, veli Jakovski selittänee tarkemmin.Mursu_ kirjoitti:Tää on asia mikä mua on mietittynä pitkään. Onko pakastettu "valmis" liha parempi kuin "itse kaadettu" liha joka on pakkasessa ollut jonkin aikaa. Eli erottaako syöjä sen maun, kumpi on "itse kaadettua" vai automarketin pakkasesta ostettu" riistaa"?PKivireki kirjoitti:
Riista on riistaa vaikka se olis tarhattu Uudessa-Seelannissa! Pakkauksesa sentään lukee, että "tarhattua".
No, en ala tuota kokeilemaan, koskapa ostin viime keväänä puolikkaan poron pakkaseen ja sitä on vielä jäljellä pari käristepussia - jösses että on hyvvää.
Itse omaan sen verran huonon makuaistin että en erota hirveä, poroa tai nautaa toisistaan. Miten muut hifistelijät?
Joka tapauksessa eri lihaa kuin kaupan käristelihan nimellä mainostettu (koneellisesti eroteltu?) jännesilppu.