Sivu 344/367
Re: Ruokatopic
Lähetetty: 10.10.2017 klo 20.05
Kirjoittaja amanita
thoug kirjoitti:Ei ole vettä mainittu, eli varmaan lusikoidaan kuivataineet vain sellaisenaan.
Sitte ei se ei kyllä ole puuro, onpahan vaan muhju.
Re: Ruokatopic
Lähetetty: 10.10.2017 klo 21.47
Kirjoittaja PKivireki
Niin on tiäksää kuule kauheeta tää elämä, että piti saada hirvenlihapalleroita viikonlopun poron paistoliemeen tehdyllä ruskeella kastikkeella, johon piti viä laittaa tilkka talouskonjakkia että pystyy olee:
Enkä kerinny eres kanttarellia hakee mettästä, karseeta.
Re: Ruokatopic
Lähetetty: 11.10.2017 klo 7.54
Kirjoittaja peku
amanita kirjoitti:Eikös reseptiin kuulu valmistusohjekin? Mitä noille tehdään, mätetäänkö koko roska laakista kattilaan, vettä niskaan ja kiehumaan?
Veteen keitetään. Kaikkihan osaa puuron keittää, eikö?
Proteiinijauheen voi lisätä jälkeenpäin.
Re: Ruokatopic
Lähetetty: 11.10.2017 klo 9.09
Kirjoittaja amanita
Mitään asiaa ei kannat pitää itsestäänselvänä...
Re: Ruokatopic
Lähetetty: 13.10.2017 klo 11.56
Kirjoittaja hatey
Terveysruokaa: Kalaa ja tomaattia.
Re: Ruokatopic
Lähetetty: 13.10.2017 klo 19.18
Kirjoittaja hatey
Tein lettuja, otin itsekin yhden. nam.
Re: Ruokatopic
Lähetetty: 13.10.2017 klo 20.32
Kirjoittaja hesebe
Lounas noutopöydästä!
5B1D06B9-F474-4EEC-8D19-9852CBBE2795.jpeg
Re: Ruokatopic
Lähetetty: 13.10.2017 klo 23.03
Kirjoittaja jepsfrost
Omia kokkailuja...
Re: Ruokatopic
Lähetetty: 14.10.2017 klo 0.11
Kirjoittaja hesebe
jepsfrost kirjoitti:Omia kokkailuja...
Pekoni maistuu aina.
Re: Ruokatopic
Lähetetty: 14.10.2017 klo 11.02
Kirjoittaja thoug
Perjantain lounas. Aiemmin maistellut pitkän tauon jälkeen myös purkkihernekeittoa, miksei näitä tule syötyä useammin?
Re: Ruokatopic
Lähetetty: 14.10.2017 klo 15.43
Kirjoittaja Mikael K.
Sanokaa tosikoksi mutta tuollaisen annoksen näin joskus yhden teekkarin mikroaallottamana eräässä opiskelija-asunnossa. Epäilin jo tuolloin, että jos mielikuvitus ei riitä edes ruoan valmistamisessa niin kuinka se riittäisi minkään vaativamman suunnittelussa? O tempora, o mores...
Re: Ruokatopic
Lähetetty: 14.10.2017 klo 15.55
Kirjoittaja khaosaming
Riisiä ja vihreätä. Tuo lisuke on englanniksi 'mustard greens pickled', thaiksi 'phakkad dong'.
riisia.jpg
Re: Ruokatopic
Lähetetty: 14.10.2017 klo 18.19
Kirjoittaja thoug
Mikael K. kirjoitti:mielikuvitus ei riitä edes ruoan valmistamisessa
Tarkoitatko ettei noita voi syödä sen takia koska ne on jo keksitty?
Re: Ruokatopic
Lähetetty: 14.10.2017 klo 20.06
Kirjoittaja amanita
Mikael K. kirjoitti:Sanokaa tosikoksi mutta tuollaisen annoksen näin joskus yhden teekkarin mikroaallottamana eräässä opiskelija-asunnossa. Epäilin jo tuolloin, että jos mielikuvitus ei riitä edes ruoan valmistamisessa niin kuinka se riittäisi minkään vaativamman suunnittelussa? O tempora, o mores...
Mielikuvitukset työskentelevät ihan omissa lokeroissaan, vaikka ei ole ruokamielikuvitusta (minulla ei) on aivan riittämiin moneen muuhun juttuun, tiäks. Minä tiän.
EDIT: Huomasin just, että hyvä mielikuvitus tarvitaan esimerkiksi Hätziin "värikuvien" katselussa, nyt näköjään Kaaoskin on samaa harmaata massaa, jonka tuotoksiin toki saa väriä sillä... mielikuvituksella.
Re: Ruokatopic
Lähetetty: 14.10.2017 klo 20.23
Kirjoittaja hatey
khaosaming kirjoitti:Riisiä ja vihreätä. Tuo lisuke on englanniksi 'mustard greens pickled', thaiksi 'phakkad dong'.
riisia.jpg
Kivat värit.
Re: Ruokatopic
Lähetetty: 15.10.2017 klo 0.57
Kirjoittaja Mikael K.
Höh, menitte pilaamaan hyvän loukkaantumisyrityksen....
Ei vaan. Kukin syököön mitä huvittaa. Minä yritän syödä kauniita ja hyvänmakuisia ruokia. Maksalaatikko vaatii ehdottomasti voita ja hiiliteräspannun. Se ei ehkä silti ole kaunista... No joo, syökää mitä lystäätte. Omapa on vatsanne
Re: Ruokatopic
Lähetetty: 24.10.2017 klo 21.49
Kirjoittaja hatey
iltapala: Lihapullia ja joku chili. Nyt kirvelee aika hyvin suussa ja huuletkin palaa.
Re: Ruokatopic
Lähetetty: 24.10.2017 klo 22.50
Kirjoittaja hesebe
82E8213A-7D9B-4ED1-8D50-D2D66E044028.jpeg
Työpaikkalounas.
Re: Ruokatopic
Lähetetty: 24.10.2017 klo 23.02
Kirjoittaja hatey
^ Aika sakeenoloista tuo mehu tuossa lasissa.
Re: Ruokatopic
Lähetetty: 28.10.2017 klo 16.32
Kirjoittaja jakovski
Crunchwrappejä tuli tehtyä. On hyviä!
ohje
Re: Ruokatopic
Lähetetty: 28.10.2017 klo 17.14
Kirjoittaja mikastus
Rakastan pinaattikeittoa ja munaa. Nyt täytyy silti myöntää, että edelläkuvattu pläjäys alkoi todella himottaa. On niiiin terveellisen oloiset kerrokset päällekkäin, että tuon on pakko maistua syntiseltä. On rapsakkaa, on vetelää, on rasvaa ja hämäyksenä kai joku kasviskin.
Re: Ruokatopic
Lähetetty: 28.10.2017 klo 18.19
Kirjoittaja jakovski
Joo, jos olisin kuolemaantuomittu, toivoisin 2 crunchwrappiä ja 2 litraa vettä.
Tuo juustojen sulosointu naudanlihan ja hämäävien kasvisten kanssa on jotain uskomatonta.
Suosittelen kokeilemaan. Ja jos menee enemmän kuin 3, nostan hattua
Re: Ruokatopic
Lähetetty: 28.10.2017 klo 18.32
Kirjoittaja LapsSyksyn
jakovski kirjoitti:Joo, jos olisin kuolemaantuomittu, toivoisin 2 crunchwrappiä ja 2 litraa vettä.
Tuo juustojen sulosointu naudanlihan ja hämäävien kasvisten kanssa on jotain uskomatonta.
Suosittelen kokeilemaan. Ja jos menee enemmän kuin 3, nostan hattua
Taivaallinen ateria. Kelpaa matkata Kadotukseen maha täynnä.
Re: Ruokatopic
Lähetetty: 28.10.2017 klo 18.43
Kirjoittaja hatey
Söin ketsuppia. Nami-iltapalaa on se.
Re: Ruokatopic
Lähetetty: 29.10.2017 klo 17.38
Kirjoittaja Latvastalaho
Pakastimen täytettä...