Sivu 1/1

Päivittäminen

ViestiLähetetty: 21.2.2017 klo 16.02
Kirjoittaja Iskar36
Macminiin pitäisi asentaa uutta versiota. Tähän on nyt eilisenpäivää yritetty el capitania. Kone on nyt sitten aivan jumissa,mikään ei pelitä. Pitäisi kuulemma yrittää Mavericks käyttöjärjestelmä. Osaako kukaan opastaa ymmärrettävästi.
Iskar36

Re: Päivittäminen

ViestiLähetetty: 21.2.2017 klo 16.06
Kirjoittaja Juhani L
Mikä Mac Mini -malli on kyseessä? Ja mikä käyttis siellä oli aiemmin? Mm. tuolta löydät mahdolliset mallit. El Capitan menee vm. 2009 ja uudempiin Mineihin.

Re: Päivittäminen

ViestiLähetetty: 10.6.2017 klo 10.35
Kirjoittaja Tonppa
Hep,

Tähän liittyen: kyseessä juurikin late 2009 mallin mini, johon muistaakseni jokin aika takaperin lykättiin yosemite tai el capitan sisään. Kone toimii periaatteessa ok, mutta hidastui päivityksen jälkeen peruskäytössä huomattavasti.

Eipä taida olla konstia, jolla voisi ajassa mennä taaksepäin ja asennella jonkin hieman antiikkisemman järjestelmän peruskäyttöä ajatellen - tyyliin mavericks tai mountain lion?

Kiitokset vinkeistä! [8-|]

Re: Päivittäminen

ViestiLähetetty: 10.6.2017 klo 21.18
Kirjoittaja OH2AXU
Minulla on Late 2009 Mini, jonka alkuperäinen hiiri rikkoontui ja jouduin ostamaan uuden mallin. Sen kunnollinen toiminta vaati ElCapitanin, jonka käynnistys oli todella hidas ja toiminta muutenkin hieman hidasteli.

Vaihdoin alkuperäisen pyörivän kiintolevyn SSD-levyksi ja kasvatin RAM:n 8 GB:ksi. Toiminta nopeutui merkittävästi, ainoastaan käynnistyksessä on hieman hitautta. Uskon näiden muutoksien jälkeen pärjääväni muutaman vuoden tämän vanhan Macin kanssa.

Eero