Sivu 1/1

Swappie?

ViestiLähetetty: 1.7.2018 klo 18.55
Kirjoittaja daystar3
Mikäs homma tää on? Kokemuksia?
https://swappie.fi/iphone/

(edit: fixlink)

Re: Swappie?

ViestiLähetetty: 1.7.2018 klo 21.06
Kirjoittaja arisel
Tuommoinen ketju aiheesta on, mutta kokemuksia ei kovasti paljoa ole ilmaantunut:

Swappie (myymälä)?

Edit:
Tuolta löytyy kommentti:
https://hopeinenomena.fi/viewtopic.php?p=1971152#p1971152
Tiipii70 kirjoitti:Swappie maksoi mukisematta 282€ mulle samaisesta luurista. Oli jopa pieni särö lasin yläkulmassa, minkä huomasin vasta lähettäessä.
Eipä tarvi mun miettiä laitteen seuraavan omistajan tyytymättömyyttä tuotteeseen.

Re: Swappie?

ViestiLähetetty: 2.7.2018 klo 8.26
Kirjoittaja daystar3
arisel kirjoitti:Tuommoinen ketju aiheesta on, mutta kokemuksia ei kovasti paljoa ole ilmaantunut:

Swappie (myymälä)?

Edit:
Tuolta löytyy kommentti:
https://hopeinenomena.fi/viewtopic.php?p=1971152#p1971152
Tiipii70 kirjoitti:Swappie maksoi mukisematta 282€ mulle samaisesta luurista. Oli jopa pieni särö lasin yläkulmassa, minkä huomasin vasta lähettäessä.
Eipä tarvi mun miettiä laitteen seuraavan omistajan tyytymättömyyttä tuotteeseen.


Swappie on siis suomalainen firma joka ostaa vanhoja fooneja ja oikeasti kunnostaa ne?

Re: Swappie?

ViestiLähetetty: 2.7.2018 klo 13.29
Kirjoittaja arisel
Siltähän tuo näyttää. Kokemuksia joutunee googlailemaan, koska homppulaiset ostelevat uusia tai toisiltaan. [:D]

Tuolta löytyy vähän juttua, mutta pitäisi kai kysyä myös millainen on puskaradion luotettavuus! [:P]

https://www.puskaradio.net/index2.php


Edit: Hesaristako firman mainoksen bongasit?

Swappie-mainos Hesarissa.png
Swappie-mainos Hesarissa.png (304.33 KiB) Katsottu 12556 kertaa

Re: Swappie?

ViestiLähetetty: 2.7.2018 klo 21.05
Kirjoittaja Tiipii70
Itsellä kokemusta vain myyntipuolelta. Tosiaan 6s:n myin ja rahat tulivat luvatusti maksimin mukaan, mitä lupasivat hyväkuntoiselle.
Ulkoinen kunto kiinnosti heitä, akun kuntoa ei kyselty.
Toivottavasti huoltavat ja tsekkaavat akutkin, ennen kuin myyvät edelleen, omassa oli akku aika sipissä.
Myyntipuolelta siis positiivinen kokemus täältä.

Re: Swappie?

ViestiLähetetty: 3.7.2018 klo 7.29
Kirjoittaja mommmmi
Mä olen ostanut iPhone 8:n sieltä ja aivan priima tuli. Tuotekuvauksessa olikin, että 5 tähteä kuntokuokitus ja vaikutti kyllä siltä, että onko käytetty lainkaan - ei edes takakuoressa mitään hiusnaarmuja. Ja puhelin lähti postiin tyyliin samana päivänä, kun tilasin, sitten se oli enää Postista kiinni että sain sen. Jonkun takuunkin laittavat, mutta en ole joutunut kokeilemaan miten se sujuu. Ostin siis puhelimen jo alkuvuodesta, eikä siinä ole mitään ilmennyt.

Re: Swappie?

ViestiLähetetty: 6.7.2018 klo 12.07
Kirjoittaja miumiu
Ostin alkuviikosta iPhone 8:n käymällä paikanpäällä myymälässä. Sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa, ihan metroaseman vieressä, vaatimattoman näköinen paikka. Kaikkia verkkokaupan puhelimia ei ole myymälässä, itse jäin käsitykseen että tuolta löytyisi lähinnä ne parempikuntoiset ja varmaan uudemmat mallit (sillä seuraavana jonossa olleen toivomaa iPhone SE -mallia ei löytynyt).

Puhelimessa ei näy mitään käytön merkkejä, akku näyttää olevan priimakunnossa (asetuksista löytyvän akku-kohdan mukaan, en ole mitään erillisiä sovelluksia käyttänyt testaukseen). Ainakin toistaiseksi olen täysin tyytyväinen puhelimeen [:)]

Re: Swappie?

ViestiLähetetty: 23.7.2018 klo 23.41
Kirjoittaja Besouro
Täältäkin kehuja firmalle, ostanut tuolta iphone7:n ja 6s:n, jotka saanut tilauksesta seuraavana päivänä ja priimakuntoisena. 7:ssa akun kapasiteetti oli 84% ja 6:ssä 100%. Vaihtavat kuulemma akut joiden kapasiteetti alle 80%.

Palvelu pelannut muutenkin helkkarin hyvin ja nopeasti, omien kokemusten perusteella suosittelen.

Re: Swappie?

ViestiLähetetty: 24.7.2018 klo 20.48
Kirjoittaja Paas
Myin puhelimeni kyseiselle firmalle ja kaikki sujui oikein sujuvasti.

Re: Swappie?

ViestiLähetetty: 8.8.2018 klo 11.55
Kirjoittaja Lietsa83
Omat kokemukset myynnistä aikas huonot kesäkuussa heille 1 myin ja yli viikon sain rahoja odotella sanottiin vaan on vähän ruuhkaa ja kertoivat että lupaus rahoista 48tunnissa korjataan vastaamaan totuutta eli ainakin viikko, no nyt myin heille taas puhelimen ja kysyin joko tuo edelleen sivuilla oleva lupaus rahojen maksusta 48tunnissa pitää paikkansa niin Ei ruuhkaa on edelleen. Väittäisin että tuo lähentelee jo asiakkaan harhaan johtamista kun luvataan jotain tietäen että ei luvatussa pystytä pysymään.

Re: Swappie?

ViestiLähetetty: 14.8.2018 klo 20.08
Kirjoittaja jomppeli
Itsellä jäi hyvä maku. Perjantaina luuri saapui postilla heille ja tänään rahat tuli. Eli noin 2 päivää kesti.

Re: Swappie?

ViestiLähetetty: 29.8.2018 klo 22.43
Kirjoittaja savo
Hyvin hoitivat loppuen lopuks homman vaikka eka luuri ei vastannutkaan tilattua kuntoluokkaa. Palautus ja vaihdossa tulikin sitten huomattavasti parempi ja olivat asentaneet vielä panssarilasin sekä suojakuoret valmiiksi melkeinpä uuden veroiseen luuriin. Kaikki nämä tapahtui noin viikkoon.

Re: Swappie?

ViestiLähetetty: 30.8.2018 klo 7.41
Kirjoittaja daystar3
Besouro kirjoitti:Täältäkin kehuja firmalle, ostanut tuolta iphone7:n ja 6s:n, jotka saanut tilauksesta seuraavana päivänä ja priimakuntoisena. 7:ssa akun kapasiteetti oli 84% ja 6:ssä 100%. Vaihtavat kuulemma akut joiden kapasiteetti alle 80%.


Tämä on varsin mielenkiintoinen tieto. Jos pitää paikkansa, niin taidan etsiä luuria alimmasta kuntoluokasta, kun ainoa oikea käyttöä estävä haitta de facto on tuo akku. Joillain bodyn naarmuilla tai kulman kulumilla ei ole minulle mitään merkitystä. Lompakkokoteloa käytän.

TradeUp?

ViestiLähetetty: 30.8.2018 klo 14.16
Kirjoittaja AiPuhelin
Olen törmännyt vastaavaan kauppaan nimeltä TradeUp.fi. Onkos jollain kokemuksia kyseisestä kaupasta?

Swappie second hand puhelimet

ViestiLähetetty: 12.10.2018 klo 7.25
Kirjoittaja peku
Kokemuksia ko. käytettyjä iPhoneja myyvästä firmasta tänne.

Miten palautus toimii käytännössä ja onko kunto kuvauksen mukainen?

Akun kapasiteettia ei mainita missään ja jos vaihdettu, onko käytetty tarvikeosia vai alkuperäisiä? Sama koskee näyttöä.

Re: Swappie second hand puhelimet

ViestiLähetetty: 12.10.2018 klo 7.37
Kirjoittaja JM84

Ei toistaiseksi hyviä kokekuksia

ViestiLähetetty: 5.11.2018 klo 17.18
Kirjoittaja mikko51
Ostin muutama viikko sitten iPhone seiskan. Lakkasi toimimasta. Ei ottanut yhteyttä verkkoon ja akku tyhjeni nopeasti. Vein takuuhuoltoon, eivätkä he saaneet korjattua. Tarjosivat päältäpäin huonompikuntpoista tilalle. (Tosin muistia on enemmän.) Epäilyttää hiukan, mutta lupasin mennä katsomaan. Epäilyksiä herättää myös se, että he myöntävät web-sivullaan, etteivät he käytä Applen alkuperäiskomponentteja.

Re: TradeUp?

ViestiLähetetty: 6.11.2018 klo 9.30
Kirjoittaja Rodeo Clown
AiPuhelin kirjoitti:Olen törmännyt vastaavaan kauppaan nimeltä TradeUp.fi. Onkos jollain kokemuksia kyseisestä kaupasta?


Kuulemani mukaan TradeUp.fi tekee aika aggressiivisest heikohkoja ostotarjouksia Torissa yms. kauppapaikoilla myytävistä puhelimista.

Käytettyjen Apple-tuotteiden ostaminen ja jälleenmyynti vaikuttaa ilmiöltä, ties millä puljulla on oma buyback-systeeminsä. Arvaan, että iso osa Suomesta troolatuista laitteista lähtee isommille markkinoille.

Swappie vaikuttaisi tarjoavan käytetyistä aavistuksen korkeampia hyvityshintoja kilpailijoihin nähden, ehkä taustalla keskittyminen vain puhelimiin ja stilisoidumpi prosessi.

Kuulemani mukaan usealla alan toimijalla tuntuu laitteiden hyvittäminen venyvän viimeiseen luvattuun hetkeen asti tai vähän yli, liekö toiminnan volyymit kasvussa niin nopeasti, etteivät prosessit kestä perässä? Joku vääräleuka voisi toki pohtia maksuvalmiuteen liittyviä pelailujakin.

Re: Swappie?

ViestiLähetetty: 6.11.2018 klo 14.25
Kirjoittaja hofu
Itapsa kanssa vastaava myynti/osto puhelimille. Perjantaina laitoin luurin sinne ja maanantaina ennen 11 soitti että kaikki ok laitetaan rahat. Olivat tänä aamuna tilillä. Maksoivat enemmän kuin swappie.

Re: Swappie?

ViestiLähetetty: 1.1.2019 klo 9.42
Kirjoittaja mikko51
Kirjoittelin 5.11.2018 tuosta tarjotusta korvaavasta puhelimesta. Otin sen vastaan ja puhelin on toiminut nyt vajaa 2 kuukautta. Puhelin oli sammunut. Epäilin, että akku oli tyhjentynyt. Pistin puhelimen lataukseen (tai ainakin luulin) ja latasin pitkän aikaa. Yritin käynnistää laitetta, mutta mitään ei tapajtunut. Ilmeisesti puhelin ei lataudu ollenkaan. (Kaipa tuon pitäisi jotenkin ilmaista, että lataus on käynnissä.)

Eli huonot kokemukset Swappien kanssa jatkuvat. Lupaan kirjoitella edelleen tänne kommenttia, jos jotain myönteistä ilmenee. Väittävät, että he onnistuvat yli 99 prosenttisesti. Minun kohdalle on kuitenkin sattunut kaksi näitä "erittäin epätodennäköistä" epäonnistumista.

Re: Swappie?

ViestiLähetetty: 1.1.2019 klo 20.50
Kirjoittaja jomppeli
Oletko varmistanut ettei latauskolossa ole pölyä/taskunöhnää? Kertyy sinne ja ei lataa joskus ennenkun kaivaa pois.

Re: Swappie?

ViestiLähetetty: 5.1.2019 klo 11.58
Kirjoittaja mikko51
Kyllä minä otin tyuon mahdollisuuden huomioon. Olihan tuolla nukkaa, mutta sen poistaminen ei auttanut asiaa.

Puhelin kävi huollossa ja todettiin korjauskelvottomaksi,. Sain takuusta toisen puhelimen ja olen ainakin toistaiseksi taas tyytyväinen.

Re: Swappie?

ViestiLähetetty: 14.2.2019 klo 18.12
Kirjoittaja Kha
Ensimmäinen ja viimeinen kokemus Swappiesta:
Ostin IPhone7:n viime heinäkuussa ja puhelin toimi hyvin tasan puoli vuotta. Viikko sitten puhelin yllättäen sammui ja eilen huomasin että puhelin ilmoittaa että ”akun kunto on heikentynyt huomattavasti” ja puhelimessa oli päällä joku ”suorituskyvyn hallintasuojaus” johtuen puhelimen yllättävästä sammumisesta.
Otin yhteyttä Swappieen josta neuvottiin tekemään puhelimen buuttaus ja DFU-nollaus. Tein neuvotut toimenpiteet ja edelleen samat ilmoitukset. Otin uudelleen yhteyttä Swappieen jolloin todettiin että ”eipä voi mitään: Takuuaika on loppunut”. Takuuajaksi ilmoitetaan 12kk mutta kuulemma se on vielä viime kesänä ollut 6kk... Joka tapauksessa, jos puhelimia myydään ”uudenveroisina”, on oletettavaa että puhelin myös kestää enemmän kuin 6kk ja viikko!!! No nyt todellakin takuuaika oli umpeutunut juuri kaksi viikkoa sitten ja Swappie ei suostunut asiasta ottamaan mitään vastuuta...
Eli kokemukseni on että Swappie myy ”puolen vuoden puhelimia” uudenveroisina mutta mielestäni uudenveroisen puhelimen tulisi kestää hieman kauemmin....

Re: Swappie?

ViestiLähetetty: 24.3.2019 klo 1.43
Kirjoittaja ohtoppi
Pikkuveljelle haettiin 16gb SE Swappielta ja ei oo ollu minkäänlaisia ongelmia.