Sivu 1/1

Älykellon hankinnasta

ViestiLähetetty: 1.10.2018 klo 8.40
Kirjoittaja Jugi1
Hei

Olen tässä pitkään pohtinut apple watchin hankkimista, kunnes kävin liikkeessä näitä älykelloja hypistelemässä.
Samsungin s3 gear teki vaikutuksen ulkonäöllään ja hinnallaan (299e).
Onko kellään kokemuksia samsungin älykellosta iPhonen parina?

Re: Älykellon hankinnasta

ViestiLähetetty: 1.10.2018 klo 8.59
Kirjoittaja Sendaa
Kyllähän tuo Samppa toimii, tosin käyttökokemus ei ole lähelläkään yhtä hyvä kuin esimerkiksi Apple Watchin kanssa. Ilmoitukset yms tulee kyllä kelloon, mutta niihin ei voi sen erityisemmin reagoida. Ilmeisesti joihinkin sovellusilmoituksiin voi vastata mutta pääsääntöisesti taitaa olla niin että ne ovat vaan ilmoituksia ja itse "reagointi" täytyy tehdä puhelimella (esim sähköpostien merkkaus luetuksi jne)

Re: Älykellon hankinnasta

ViestiLähetetty: 1.10.2018 klo 9.16
Kirjoittaja iNut
Jos olet iPhoneen tykästynyt etkä ole ajatellut siitä pois siirtymistä, suosittelen ehdottomasti sijoittamaan sen ylimääräisen saturaisen ja ostamaan Apple Watchin. Nämä Applen laitteet ne vain tulevat toimeen niin uskomattoman hyvin keskenään.

Re: Älykellon hankinnasta

ViestiLähetetty: 2.10.2018 klo 8.47
Kirjoittaja Delli
Käyttäjiä on monenlaisia

Ensin kannattaa selvittää itselle mitä siltä kellolta vaatii, riittääkö että ilmoitukset tulevat kelloon vai pitääkö kelloon saada asennettua sovelluksia, pitääkö viesteihin vastata kellosta, onko kello tulossa pääsääntöisesti urheilukäyttöön, onko ulkonäkö tärkeä jne.


Minulla on ollut 3 Applen kelloa (gen 1, Series 2 ja Series 3)
Aluksi niihin tuli asennttua sovelluksia mutta aika pian ne jäivät itsellä käyttämättä
Ilmoitukset kellossa on ok mutta niihin vastaaminen kellosta on ihan käyttäjästä kiinni.
Silloin kun minulla oli noita kelloja niin WhatsAppin kuvat eivät tulleet kelloon eli ne piti kuitenkin katsoa puhelimesta
Suurin syy Applen kellojen poismyyntiin on ollut ulkonäkö, en vain tykkää tuosta neliöstä, omaan silmään se näyttää 'lelulta', minulle ainoa oikea kellon muoto on pyöreä.

Nyt ranteessa on Garmin, akku kestää keskimäärin viikon (riippuu tietenkin siitä paljonko käyttää GPS:ää), ilmoitukset, kalenterimerkinnät yms. tulevat kelloon, tämä riittää minulle

Re: Älykellon hankinnasta

ViestiLähetetty: 3.10.2018 klo 16.25
Kirjoittaja Temppu2
Käytin gear 2sta aikoinaan pari viikkoa iPhonen kaverina ja se oli tympeää. Onneksi löysin apple watchin kohtuuhintaan ja nyt en suostuisi luopumaan Applen kellosta.

Muuten olisi edelleen series 0, mutta takuuhuollosta tuli takaisin series 1. (Mikrofoni lakkasi toimimasta)

Uudet gearit ovat ihan hyvän näköisiä, mutta ainakin vanhemmilla geareilla kaikki toiminnot eivät olleet käytössä iPhonella.