Sivu 1/1

iPhonen palautus iCloudista??

ViestiLähetetty: 25.10.2011 klo 18.06
Kirjoittaja jesseh85
Kyllä on varsin kätevä icloud kun ei sieltä voi palauttaa varmuuskopiota, vai onko jotain jäänyt huomioimatta?
Asetukset -> Icloud -> Tallennus, varmuuskopiot -> Tallennustila -> Tämä Iphone -> Kaikissa ohjelmissa on sininen täplä, mutta puhelin on tyhjä ohjelmista??? Ainoa vaihtoehto Icloud:ssa on "Poista varmuuskopio"

Jouduin palauttamaan puhelimen takaisin tehdastilaan ios5 päivityksen takia, kun akku tyhjeni hetkessä..
Itunesissa oli ruksi "varmuuskopioi Icloudiin" nyt jos ruksi olisi ollut "varmuuskopioi tietokoneeseen" niin ei olisi ollut mitään ongelmia.

Millähän saisin kaikki ohjelmat palautettua takaisin muuten kuin lataamalla AppStoresta käsin...??

Re: Iphonen palautus Icloudista??

ViestiLähetetty: 25.10.2011 klo 18.46
Kirjoittaja E-W
En ihan täysin ymmärtänyt ongelman kuvaustasi, mutta palautus iCloud-varmuuskopiostahan tapahtuu siten, että puhelin palautetaan ensin tehdasasetuksiin esim. puhelimen omasta asetusvalikosta (Poista kaikki sisältö ja asetukset). Uudelleenkäynnistyksen yhteydessä puhelin kysyy käyttäjän halukkuutta palauttaa puhelimen sisältö iCloud-varmuuskopiosta (mikäli sellainen on aikaisemmin luotu).

Varmuuskopion palautuksen jälkeen puhelin lataa automaattisesti kaikki varmuuskopion luonnin aikaan puhelimessa olleet ohjelmat verkosta.

Re: Iphonen palautus Icloudista??

ViestiLähetetty: 25.10.2011 klo 19.29
Kirjoittaja jesseh85
E-W kirjoitti:En ihan täysin ymmärtänyt ongelman kuvaustasi, mutta palautus iCloud-varmuuskopiostahan tapahtuu siten, että puhelin palautetaan ensin tehdasasetuksiin esim. puhelimen omasta asetusvalikosta (Poista kaikki sisältö ja asetukset). Uudelleenkäynnistyksen yhteydessä puhelin kysyy käyttäjän halukkuutta palauttaa puhelimen sisältö iCloud-varmuuskopiosta (mikäli sellainen on aikaisemmin luotu).

Varmuuskopion palautuksen jälkeen puhelin lataa automaattisesti kaikki varmuuskopion luonnin aikaan puhelimessa olleet ohjelmat verkosta.


Kiitos vastauksesta!

Itsehän tein tehdasasetus palautuksen itunesin kautta ja kuten siellä oli ruksi "varmuuskopioi Icloudiin" joten varmuuskopio palautukset ei sitten jostain syystä onnistunut loppuun asti..

Eli tämän tarinan opetus oli, että tee tehdasasetus palautukset puhelimesta, jos varmuuskopiot on Icloudissa.

Re: Iphonen palautus Icloudista??

ViestiLähetetty: 25.10.2011 klo 19.57
Kirjoittaja E-W
Kiva juttu, jos sait toimimaan!