Sivu 1/1

iPhone 4S ei ilmoittele enää tekstiviesteistä

ViestiLähetetty: 13.3.2019 klo 17.47
Kirjoittaja Riku7
iPhone 4S, v9.3.5.

Joku aika sitten alkoi yhtäkkiä tekemään sitä että tekstiviesteistä ei tule ilmoitusta. Ei näy lukitustilassa, ei tule äänimerkkejä, eikä ole Messages -ohjelman päällä punaista numeroa uusista viesteistä vaan kaikki näyttää siltä kuin ei olisi mitään uutta. Koskee ainakin normaaleja SMS-viestejä, puhelimessa toimii yhteydet, eikä se ole äänettömällä (esim. soi jos joku soittaa jne.)
Taisi joku päivä tapahtua niinkin että yhtäkkiä pamahti kerralla monta viesti-ilmoitusta äänimerkkeineen, ihan kuin olisi käynnistänyt muutaman päivän ajan suljettuna olleen puhelimen ensimmäistä kertaa. Mutta tuokin oli ihan sattumaa, koska näyttää siltä että suurimman osan ajasta se ei tee tuotakaan vähää. WhatsApp-viestit ja nettiradiostreamit tulevat kyllä ihan normaalisti läpi.

Kun menee Messages -ohjelmaan niin sielläpä on aina yllätyksenä muutaman viime päivän uudet lukemattomat tekstarit. Hauskinta kun tulee esim. jotain ilmoituksia Postista tai laskuista ja menee nämä jutut täysin ohi ellei muista erikseen katsoa tuonne. Enkä todellakaan muista koska ei olla kovin intiimissä suhteessa tämän kapulan kanssa.

Mistäs moiset oireet, ja miten saisi tämän neropatin taas hoitamaaan perusasiat?

Re: iPhone 4S ei ilmoittele enää tekstiviesteistä

ViestiLähetetty: 26.3.2019 klo 22.14
Kirjoittaja fuel
Minulla on esiintynyt sellaista, että tekstiviestejä on jäänyt tulematta ja sitten, yhtäkkiä ilmestynyt (muutaman tunnin viiveellä) monta kerralla. Kyseessä uusi iPhone XS. Ärsyttävää kun jonkin viraston viesti tulee vasta keskellä yötä. Ettei kerkeä enää sen päivän aikana hoitaa asioita kuntoon. No parempi sekin että ei jää kokonaan tulematta. Tänään ajattelin ladata uusimman 12.2 päivityksen. Päivityksen sisällössä ei ainakaan luvattu tuohon parannusta. Katsotaan mitä tuleman pitää.