Sivu 1/1

iPhone X – näytönpäivitys nykii

Lähetetty: 11.1.2021 klo 11.51
Kirjoittaja Lepolasse
Mulla on alkanut X:n näytönpäivitys nykimään. Eli kaikki käyttö jossa jotain liikkuu tai skrollataan näyttöä tapahtuu nykimällä. Tämä ilmenee latauksen jälkeen eli voisiko liittyä akkuun jotenkin? Jos puhelimen sammuttaa ja käynnistää uudestaan ongelma poistuu. Akku näyttäisi kuitenkin puhelimen mukaan tukevan huipputehoa ja max kapasiteetti on 85%
Oisko jollakulla kokemusta ennenku lähden vaihtamaan akkua ettei turhaan vaihda..

Re: iPhone X ongelma

Lähetetty: 11.1.2021 klo 13.32
Kirjoittaja pyrjola
Ettei sulla ole selaimessa useita välilehtiä taustalla?

Muutaman kerran olen asiakkailla tähän törmännyt, eli on vain klikattu linkkiä - jolloin tulee uusi välilehti ja sitten ei ole muistettu/osattu poistaa niitä... Käytännössähän tuo kuormittaa käyttömuistia / tehoja..

Re: iPhone X ongelma

Lähetetty: 11.1.2021 klo 15.02
Kirjoittaja Lepolasse
Ei mielestäni sen enempää ole sivuja kuin normaalistikaan, mutta kokeilenpa tuotakin.
Kun tuo ongelma esiintyy vain ja ainoastaan kun puhelin on ollut laturissa. Siksi jotain tuohon lataukseen liittyvää itse arvelin. Ja kuten aiemmin kirjoitin, uudelleen käynnistettäessä ongelma poistuu siihen saakka et lataa seuraavan kerran. Tosin muutaman kerran on saanut ladattua ilman tuon toistumistakin mut harvemmin..

Edit. Ei auttanut.. Puoli tuntia laturissa ja taas kaikki pätkii. Kirjoituskin tulee selkeästi jäljessä painalluksia. Pitänee taas käynnistää uudelleen..

Re: iPhone X ongelma

Lähetetty: 11.1.2021 klo 22.52
Kirjoittaja nikusa
Lämpeneekö laite epänormaalin tuntuisesti?

Joskus Facetime-puhelu 4G:n yli lämmitti X:ää selvästi ja sen jälkeen kaikki lagasi jonkin aikaa. Selvästi veti lämpöjen takia jarrut päälle.

Re: iPhone X ongelma

Lähetetty: 12.1.2021 klo 5.51
Kirjoittaja Lepolasse
Nyt kun mainitsit niin saattaa tuo hiukka normaalia lämpimämpi olla latauksen jälkeen. Eli saattaisi olla se akku syyllinen siihen?

Re: iPhone X ongelma

Lähetetty: 13.1.2021 klo 17.15
Kirjoittaja nikusa
Jos liittyisi lämpöihin, niin aika nopeastihan sen pitäisi palautua normaaliksi kun jäähtyy.

Tosin ei laitteen pitäisi missään olosuhteissa lämmetä ladattaessa niin paljoa, että alkaa throttlaamaan. Jos kuumenee selvästi ladatessa, niin miettisin kyllä sitä alkunvaihtoa ja mieluiten valtuutetussa huollossa.

Onhan tuo 85% jo hieman kulahtanut muutenkin. Itselläni taisi X alkaa ehdottelemaan akunvaihtoa korkeammilla prosenteilla. En muista mitä sanoi huipputehosta, akku on nyt vaihdettu.

Re: iPhone X ongelma

Lähetetty: 14.1.2021 klo 8.54
Kirjoittaja samii81
Ihan mielenkiinnosta,onko puhelimeen vaihdettu näyttö joskus?

Re: iPhone X ongelma

Lähetetty: 14.1.2021 klo 20.16
Kirjoittaja Lepolasse
Ei, ihan orkkiskuntoinen kapula. Ja hyvin tyytyväinen olen ollut siihen. Ei tartte vielä harkita vaihtoa uuteen kunhan tuon akun saisi uusittua.