Näyttää pirullisen maukkaalta!jakovski kirjoitti:Ihan tajuttoman hyvät setit tuli. Pitkä kypsytys ja oikea soosi päälle tekee ribseistä nirvanaa.
Täällä pekonihampurilaisia, brikettigrillin ympärillä oli savua "kuin taikurin teltassa".
Viesti Kirjoittaja LapsSyksyn »
Näyttää pirullisen maukkaalta!jakovski kirjoitti:Ihan tajuttoman hyvät setit tuli. Pitkä kypsytys ja oikea soosi päälle tekee ribseistä nirvanaa.
Viesti Kirjoittaja Anghorn »
Viesti Kirjoittaja jakovski »
Viesti Kirjoittaja MacFinn »
Viesti Kirjoittaja hatey »
Viesti Kirjoittaja hatey »
Viesti Kirjoittaja PKivireki »
Viesti Kirjoittaja hesebe »
Viesti Kirjoittaja jakovski »
Viesti Kirjoittaja LapsSyksyn »
Viesti Kirjoittaja mikastus »
Viesti Kirjoittaja jakovski »
Viesti Kirjoittaja Erño »
Viesti Kirjoittaja peku »
Näyttää muoviselta tuo sämpylä. Onkin leivottu vehnäjauhoista joista on poistettu kaikki jyvän ravintorikas kuoriosa. Jäljelle on jäänyt pelkkää pullahöttöä. Jos hampurilaisia on pakko tehdä, ne kannattaa tehdä täysjyväsämpylään. Tai täysjyväleipään. Täytteisiin en nyt ota kantaa ettei kellään mene pulla väärään kurkkuun .jakovski kirjoitti:Tein hampparit mulle ja vaimolle.
100% naudanlihaa, Monterey Jack-juustoa, auran sriracha ja sweet baby ray's soosia, pihvitomaattia, friseesalaattia, suolakurkkua ja parhaat Vaasan hampurilaissämpylät.
Viesti Kirjoittaja jakovski »
Viesti Kirjoittaja Kaupunki apina »
Viesti Kirjoittaja arisel »
^ Ei pidä. Miksi ihmeessä pitäisi?Kaupunki apina kirjoitti:Sämpylän pitääkin olla höttöä.
Viesti Kirjoittaja jakovski »
Viesti Kirjoittaja arisel »
Ehdottomasti kyllä.jakovski kirjoitti:Makuasioita.
Viesti Kirjoittaja peku »
Viesti Kirjoittaja arisel »
Viesti Kirjoittaja peku »
Viesti Kirjoittaja jakovski »
Viesti Kirjoittaja peku »
Viesti Kirjoittaja suppo69 »