Leikkasin "sopivia" pihvejä ja pistin marinadiin muutamaksi tunniksi.
Sitten lihat pöydälle lämpiämään ~1h, sitä ennen marinadin poisto talouspaperilla pyyhkien.
Pannulle öljyä & voita ja nätti väri pintaan, pannu pois liedeltä ja annetaan lihojen jatkaa kypsymistä.
Käytin ping-konetta... toimii ajastimena

Valkosipuliperunat uunissa 45min. @ 175c
Pihvien päälle pienet siivut grillivoita ja ääntä kohti 8)
Lopputulos oli TÄYDELLINEN, olen paistanut elämäni aikana "muutaman" pihvin, mutta
nyt ylitin jopa itseni!
Pinnan väri 10+
Maku 10+ (maustoin vuorisuolalla & mustapippurirouheella)
Kypsyys... JUMALAINEN, keskeltä kauniin punertava, jopa aavistuksen verinen, mutta lämmin 8)
Muuten hyvä, mutta seuraava kerta ei tod.näk. ylitä tätä

JL, kupu ravittu. Juomana oli Casillero del Diablo Shiraz 2010 - toimii.