Ruokatopic
-
- Viestit: 25624
- Liittynyt: 12.1.2008 klo 9.57
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja hatey »
Elmarit, Summarit ja pipo
MC-raato - FC-pilviWeikot
-
- Viestit: 822
- Liittynyt: 21.2.2004 klo 7.30
- Paikkakunta: Helsinki
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja Fakap »
Yönälkään paistoin pekonia, sulatin siihen Oltermannia, lisäsin smetanaa ja raejuustoa ja murensin tortillachipsejä sekaan. Yönälkä onkin eksperimentaalisen pikakokkailun alkuvoima.Anniel kirjoitti:Mitä söit viimeksi? Mitä tekisi mielesi juuri nyt? Paras ruoka, jota olet koskaan syönyt? Reseptivinkkejä?![]()
Nyt ei tee mieli juuri mitään. Rainbowin maustettua rahkaa ehkä.
Panttaan tuota paras ruoka-vastausta vielä. Parhaimpiin ruokailukokemuksiin liittyy yleensä usean ruokalajin sekoitelma juhlapyhinä, kuten pääsiäisenä tai jouluna.
Annan yhden reseptivinkin: Mestarin aamiainen.
Ei nautittavaksi arkena! Aamiaisen saa syödä vain hyvin nukutun yön jälkeen vapaapäivän ensimmäiseksi ateriaksi. Kyytipojaksi kahvia ja tuorepuristettua appelsiinimehua. Nautitaan aamupiirrettyjen kanssa bokserit tai verkkarit jalassa ennen suihkuunmenoa.
Muuten aamupalani ovat aika perinteisiä ja simppeleitä. Pekonia ja munia silloin tällöin, muttei joka aamu. Yleensä mysliä/muroja + maitoa + hedelmiä, ehkä hilloakin. Tai pari voileipää + kurkkua + leikkelettä + kananmunaa sun muuta. Välillä näiden sekoitelmia. Yleensä päivässä menee yksi iso musta kahvi ennen liikkeellelähtöä.
-
- Viestit: 1748
- Liittynyt: 6.3.2011 klo 20.27
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja TR8 »

Maalaisjättipatongista n. 1/3 osa, se halki, voita kummallekkin puolelle, päälle ylikypsää palvikinkkua ja cheddarjuustoa, mikroon, jotta juusto sulaa mukavasti päälle, sitten vielä tomaattia ja salaattia ja voíla!
Hyvää on

-
- Viestit: 822
- Liittynyt: 21.2.2004 klo 7.30
- Paikkakunta: Helsinki
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja Fakap »
Lisää tehosekoittimeen
- 500 g maustamatonta rahkaa
- 2 banaania
- pakastemarjoja
- kananmuna
- kaurahiutaleita
- maitoa
- proteiinijauhetta
Helppo niellä ja sulattaa. 1,5 l kannu riittää päiväksi tai pariksikin.
-
- Viestit: 7416
- Liittynyt: 20.5.2005 klo 10.41
- Paikkakunta: Turku I
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja Maza »
Alkuruokaa ei ole, en ainakaan vielä ole keksinyt mitään.
(*) Vanilja-sana tulee espanjan sanasta vainilla, joka on diminutiivimuoto sanasta vaina, pikku tuppi. Perussana on latinan vagina, joka tarkoittaa tuppea.
-
- Viestit: 3840
- Liittynyt: 10.6.2011 klo 21.29
- Paikkakunta: Hki
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja Jussi68 »
Jossain Kunkun nurkilla oli sarvipää nauttinut miniporkkanan, muutamien välivaiheiden jälkeen
tein fileestä TexMex-pöperöä, eli Beef-Fajitas annoksen
![Kieli [:P]](./images/smilies/icon_razz.gif)
Maistui
![Iso hymy [:D]](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
JL
-
- Viestit: 3764
- Liittynyt: 17.7.2010 klo 13.13
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja redhat »
http://sisainenaani.com
-
- Viestit: 25624
- Liittynyt: 12.1.2008 klo 9.57
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja hatey »
Elmarit, Summarit ja pipo
MC-raato - FC-pilviWeikot
-
- Viestit: 4424
- Liittynyt: 13.3.2011 klo 2.38
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja Citruuna »
Tämä on hyvä syy välttää oliiveja!hatey kirjoitti:Joskus teininä olin Rossossa pizzalla ja olin nauttinut liian useita bacardicola juomia, tämä ilmeni siten että minusta oli suunnattoman älykäs idea ampua lusikalla pizzassa olleita oliiveja naapuripöytiin. Poken mielestä, se ei ollut lainkaan huvittavaa. Minut ja pöytäseurani poistettiin tästä anniskelu-/ruokaravintolasta ja saimme sinne usean kuukauden porttikiellon, siis Rossoon!![]()
Sen koommin en ole oliiveihin koskenut.
-
- Viestit: 13087
- Liittynyt: 2.5.2009 klo 14.39
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja Tauvo »
-
- Viestit: 3982
- Liittynyt: 6.3.2010 klo 18.19
- Paikkakunta: Kempele
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja iDock »
- iPhone 12 Pro - 128 Gt
- iPad Pro 2. gen - 128 Gt - WiFi
-
- Viestit: 3840
- Liittynyt: 10.6.2011 klo 21.29
- Paikkakunta: Hki
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja Jussi68 »
On muuten hyvää leipää toi versio "reissarista"!iDock kirjoitti:Tummaa kaakaota, vaaleaa reissumiestä juustoviipaleilla, salaatinlehvällä, kurkunpalasilla ja lauantaimakkaralla.
JL
-
- Viestit: 13087
- Liittynyt: 2.5.2009 klo 14.39
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja Tauvo »
Oma suosikkini reissarista on sellainen, jossa se on seissyt lautasella ilman pussia vähän reilun puoli vrk:ta, silloin se on yhtäaikaa kova ja pehmeä...Jussi68 kirjoitti:On muuten hyvää leipää toi versio "reissarista"!iDock kirjoitti:Tummaa kaakaota, vaaleaa reissumiestä juustoviipaleilla, salaatinlehvällä, kurkunpalasilla ja lauantaimakkaralla.
JL
-
- Viestit: 4384
- Liittynyt: 21.2.2004 klo 10.52
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja eskofot »
Sama, mutta pähkinäsekoitusta kauran ja kananmunan sijaan.Fakap kirjoitti:Joskus aktiivisemman saliharrastuksen aikana lisäsin ruokavalioon välipalapirtelöitä, jotka maistuu edelleen kun ovat niin helppoja ja ravitsevia.
Lisää tehosekoittimeen
- 500 g maustamatonta rahkaa
- 2 banaania
- pakastemarjoja
- kananmuna
- kaurahiutaleita
- maitoa
- proteiinijauhetta
Helppo niellä ja sulattaa. 1,5 l kannu riittää päiväksi tai pariksikin.
-
- Viestit: 3982
- Liittynyt: 6.3.2010 klo 18.19
- Paikkakunta: Kempele
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja iDock »
Mielestäni juurikin tuo vaalea on parhautta, tummasta en niin välitä (on meinaan mielestäni ei-niin-hyvän makuista).Jussi68 kirjoitti:On muuten hyvää leipää toi versio "reissarista"!iDock kirjoitti:Tummaa kaakaota, vaaleaa reissumiestä juustoviipaleilla, salaatinlehvällä, kurkunpalasilla ja lauantaimakkaralla.
JL
Vaalea vai tumma?Tauvo kirjoitti:Oma suosikkini reissarista on sellainen, jossa se on seissyt lautasella ilman pussia vähän reilun puoli vrk:ta, silloin se on yhtäaikaa kova ja pehmeä...
- iPhone 12 Pro - 128 Gt
- iPad Pro 2. gen - 128 Gt - WiFi
-
- Viestit: 14641
- Liittynyt: 23.6.2007 klo 15.13
- Paikkakunta: Luumäki
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja KunkkuJ »
Just. Kahdeksan tuntia kuivassa huoneilmassa tekee sopivasti hyvää ruisleivälle.Tauvo kirjoitti:Oma suosikkini reissarista on sellainen, jossa se on seissyt lautasella ilman pussia vähän reilun puoli vrk:ta, silloin se on yhtäaikaa kova ja pehmeä...
-
- Viestit: 3982
- Liittynyt: 6.3.2010 klo 18.19
- Paikkakunta: Kempele
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja iDock »
Eipäs, vaan 12 tuntia. 24 / 2 = 12. Ja ei puhuttu, onko kyseinen reissari vaalea vai tumma versio.KunkkuJ kirjoitti:Just. Kahdeksan tuntia kuivassa huoneilmassa tekee sopivasti hyvää ruisleivälle.Tauvo kirjoitti:Oma suosikkini reissarista on sellainen, jossa se on seissyt lautasella ilman pussia vähän reilun puoli vrk:ta, silloin se on yhtäaikaa kova ja pehmeä...
- iPhone 12 Pro - 128 Gt
- iPad Pro 2. gen - 128 Gt - WiFi
-
- Viestit: 573
- Liittynyt: 1.2.2008 klo 22.04
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja MacMees »
Ps. Virolainen verimakkara (verivorst) on parempaa kuin tamperelainen sukulaisensa Tapolan mustamakkara.
-
- Ylläpitäjä
- Viestit: 51542
- Liittynyt: 30.12.2005 klo 21.24
- Paikkakunta: Tampere
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja amanita »
Apple-käyttäjät ry:n jäsen • http://appleusers.fi/
-
- Viestit: 573
- Liittynyt: 1.2.2008 klo 22.04
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja MacMees »

-
- Viestit: 13087
- Liittynyt: 2.5.2009 klo 14.39
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja Tauvo »
Ole sitten varovainen hänen kanssaan. Sehän on herkästi tarttuva...MacMees kirjoitti:Karppaustopicin innoittamana paistoin kananmunia. Nainen, joka asuu luonani, kieltäyty syömästä ja höpisi jotain sekavaa salmonellasta.

-
- Viestit: 3840
- Liittynyt: 10.6.2011 klo 21.29
- Paikkakunta: Hki
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja Jussi68 »
Se on lepakko, jos ei muna kelpaaMacMees kirjoitti:Karppaustopicin innoittamana paistoin kananmunia. Nainen, joka asuu luonani, kieltäyty syömästä ja höpisi jotain sekavaa salmonellasta.
![Iso hymy [:D]](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
JL
-
- Viestit: 573
- Liittynyt: 1.2.2008 klo 22.04
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja MacMees »
![Punastuu [:$]](./images/smilies/icon_redface.gif)
Mä paistan kananmunat ainoastaan toiselta puolelta, jotta keltuainen jää herkullisen löysäksi. 8)
-
- Viestit: 3764
- Liittynyt: 17.7.2010 klo 13.13
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja redhat »
Oikein. Ei kait siitä mitään salmonellaa saa. Luulisin.MacMees kirjoitti: Mä paistan kananmunat ainoastaan toiselta puolelta, jotta keltuainen jää herkullisen löysäksi. 8)
Taidanpa huomenna paistaa aamupalaksi löysiä munia
http://sisainenaani.com
-
- Viestit: 17687
- Liittynyt: 25.11.2004 klo 11.57
- Paikkakunta: Hämeenlinna
Re: Ruokatopic
Viesti Kirjoittaja Anniel »
- Yleiset aiheet
- ↳ Ajankohtaista Apple-maailmasta
- ↳ Käyttöjärjestelmät
- ↳ Ohjelmat
- ↳ Yleiskeskustelu
- Mac ja oheislaitteet
- ↳ Yleiskeskustelu laitteista
- ↳ MacBook, MacBook Pro ja MacBook Air
- ↳ iMac
- ↳ Mac mini
- ↳ Mac Pro ja Mac Studio
- ↳ Ongelmia Macin kanssa?
- iPhone, iPad ja Apple Watch
- ↳ iPhone-, iPad- ja Apple Watch -laitekeskustelu
- ↳ iPhone-, iPad- ja Apple Watch -ohjelmat sekä iOS
- ↳ Ongelmia iPhonen, iPadin tai Apple Watchin kanssa?
- Huviksi ja hyödyksi
- ↳ Off-topic
- ↳ Kuva ja graafinen suunnittelu
- ↳ Audio ja musiikki
- ↳ Video, televisio ja elokuvat
- ↳ Pelit ja pelaaminen
- ↳ Ohjelmointi, skriptit ja palvelimet
- ↳ Tietoturva ja varmuuskopiointi
- ↳ Verkot, mobiilidata ja muut puhelimet
- ↳ Retronurkka
- ↳ Foorumin ylläpito
- Kauppapaikka
- ↳ Myydään Mac
- ↳ Myydään iPhone, iPad ja iPod
- ↳ Myydään muut Applen tuotteet
- ↳ Myydään muuta tietotekniikkaa
- ↳ Ostetaan Mac
- ↳ Ostetaan iPhone, iPad ja iPod
- ↳ Ostetaan muut Applen tuotteet
- ↳ Ostetaan muuta tietotekniikkaa
- ↳ Vaihdetaan, annetaan, työtä haetaan ja tarjotaan
- ↳ Kauppapaikan keskustelu ja hintavinkit