HK:n bleu kahdella kastikkeella, luxuksena hunajaiset rakuunaporkkanat.

Viesti Kirjoittaja KiKlo »
Viesti Kirjoittaja PKivireki »
Viesti Kirjoittaja KiKlo »
Viesti Kirjoittaja jjpeltola »
Ei ollenkaan pahannäköinen leipä – varsinkin jos vielä lauantain vaihtaa saman puljun ylikypsään palvikinkkuun.KiKlo kirjoitti:Someronpalvin täyslihalauantaita
Viesti Kirjoittaja PKivireki »
Viesti Kirjoittaja KiKlo »
Palvia on aina kaapissa, kuten myös ”yökyntilän sydäntä”.jjpeltola kirjoitti:Ei ollenkaan pahannäköinen leipä – varsinkin jos vielä lauantain vaihtaa saman puljun ylikypsään palvikinkkuun.KiKlo kirjoitti:Someronpalvin täyslihalauantaita
Viesti Kirjoittaja KiKlo »
Viesti Kirjoittaja amanita »
Viesti Kirjoittaja KiKlo »
Viesti Kirjoittaja PKivireki »
Viesti Kirjoittaja KiKlo »
Viesti Kirjoittaja Mikael K. »
Viesti Kirjoittaja PKivireki »
Viesti Kirjoittaja PKivireki »
Kilohinta pari euroo, ihanan halpaa!Sianliha ja naudanliha, mekaanisesti eroteltu sianliha, vesi, gluteeniton korppujauho (riisi, kikherne, maissi), rypsiöljy, naudanrasva, mausteet (valkosipuli, sipuli, maustepippuri), maltodekstriini (maissi), perunakuitu, perunatärkkelys, dekstroosi, kamara, suola, lihaproteiinivalmiste (sika), stabilointiaineet (E450), aromit, sakeuttamisaine (E425i), väriaine (E150d), happamuudensäätöaineet (sitruunahappo). Lihapitoisuus 24 %.
Viesti Kirjoittaja KiKlo »
Viesti Kirjoittaja PKivireki »
Viesti Kirjoittaja KiKlo »
Viesti Kirjoittaja jakovski »
KiKlo kirjoitti:Ravintoloiden burgeripihvit on yleensä ihan R2-nautaa (15-17%) rasvaa. Samasta tehdään sika-nauta, lisäämällä siihen sitä sikkoo (yl potkaleikkoa), n puolet.
Paras biffi tulee rasvaisesta lihasta, makuasia onko hienoksi vai vähän karkeaksi jauhettua.
Itse suosin lammasta, rasvaa leikossa on sen 15%. Se sulaa grillissä. Suutuntumalta paras on vähän karkeampi, kuitenkin kaksinkertainen jauhatus.
Lapa, niska, rinta, kyljet on aika hyvää materiaalia.
Viesti Kirjoittaja Mikael K. »
Viesti Kirjoittaja jakovski »
Viesti Kirjoittaja KiKlo »
Viesti Kirjoittaja PKivireki »
Viesti Kirjoittaja jjpeltola »
Viesti Kirjoittaja PKivireki »