
ps. Fazerin myslipuikula paahdettuna, päällä Beceliä, lihapullia sinapin kera ja aamupalajuustosiivu. Ja johan maistui
![Kieli [:P]](./images/smilies/icon_razz.gif)
Viesti Kirjoittaja Jim-Bone-Eye »
Viesti Kirjoittaja matteus/2 »
Viesti Kirjoittaja Maza »
Viesti Kirjoittaja Jamac »
Turun sinappi on aina tehty Auran sinapin reseptillä ja nyt kun Trun sinappi tehdään ruotsissa on siis ainut oikea ja alkuperäinen "turun sinappi" siis tuo Auran sinappi.matteus/2 kirjoitti:Mökillä paistettuun makkaraan tehoaa Turun Sinapin sininen tuubi, eli "Makea ja väkevä" - en ole ehtinyt perehtyä mikä olisi tuolle Auran Sinapin kotimainen vastine.
Viesti Kirjoittaja Maza »
Korjataanpa hieman, Auran sinappi tehdään likimain Turun sinapin reseptillä. Ja samoilla laitteilla, kuin silloin, kun Turun sinappia vielä tehtiin Turussa. Ja samat ihmisetkin sitä ovat tekemässä. Ja kun Turun sinapin valmistus siirrettiin Ruotsiin, pitää sitä kaikkien boikotoida!Jamac kirjoitti:Turun sinappi on aina tehty Auran sinapin reseptillä ja nyt kun Trun sinappi tehdään ruotsissa on siis ainut oikea ja alkuperäinen "turun sinappi" siis tuo Auran sinappi.
Viesti Kirjoittaja kallekilponen »
Viesti Kirjoittaja matteus/2 »
Juu, pohdin vain että miten nuo eri maut ovat nykyään Auran katalogissa, onko Auralla myös "Makea ja väkevä" ?Jamac kirjoitti:Turun sinappi on aina tehty Auran sinapin reseptillä ja nyt kun Trun sinappi tehdään ruotsissa on siis ainut oikea ja alkuperäinen "turun sinappi" siis tuo Auran sinappi.
Viesti Kirjoittaja Jamac »
Mulla on sellainen mielikuva että Auran sinapilla on oikeudet tuohon Turun sinapin alkuperäiseen "makuun" eli reseptiin. Siksi olisivat joutuneet sitten ruotsissa muuttamaan reseptiä vähän (tarpeeksi), ja eli siis nytten alkuperäisen Turun sinapin makuista sinappia saa alkuperäisen reseptinomistajan Auran sinapin nimellä.kallekilponen kirjoitti:Auran sinistä ainakin itse söyn...ennen söin Turun, mutta ruotsalaiset menivät ilmeisesti hieman vaihtamaan reseptiä, ja maku muuttui...
Viesti Kirjoittaja Maza »
Viesti Kirjoittaja kuriton »
Tässä meitillä on kyllä jo sinappi-asiantuntijaMaza kirjoitti: ... Baijerilainen makea ja tumma Süßsenf on erinomaisen hyvää. Muutenkin, kuin Weisswurstin kanssa. Valkoviinipohjaista Dijonia en laittaisi makkaran päälle, muuhun ruoanlaittoon se on toki parasta......