Mikä on palkkari?Erño kirjoitti:Sanotaanko näin, että 3-5 lämmintä ateriaa + välipalat. Palkkaria ei lasketa.arisel kirjoitti:Määrittele ateria?Erño kirjoitti:Normaalisti 9 ateriaa päivässä.

Hmmm...
Noin äkkiseltään tuntuu, ettet ehdi syömiseltä, treeneiltä ja homputtamiselta nukkumaan ollenkaan - josko se olisi syy painottomuuteen..?
![Nörde [8-|]](./images/smilies/49_49.gif)
Mutta siis tarkoitin aterian määrittelemisellä sen sisältöä, kuten esimerkiksi: 16 perunaa, kuusi kyljystä ja pari naurista, puoli ruislimppua, neljänneskilo voita, 200 grammaa juustoa ja kolme kiloa raejuustoa?
Jaa niin - pitäisikö vilikaista ruokatopicia...
![Neutraali [:|]](./images/smilies/icon_neutral.gif)
Oma ilta-ateria käsittää esim. kolme kyljystä tai puolitoistta "koipireittä", epämääräisen perunaläjän tai maltillisemman riisannoksen ja vihanneksia vaihtelevasti - en aina muista ottaa, mutta joskus syön puoli lautasellista alkupalaksi; aamupalalla pari palaa vaaleaa kuitupitoista leipää tai sämpylä, juustoa ja makkaraa; arkilounaalla usein jokin lihaa sisältävä mikropasta-annos ruisleivän kera; välipalat aamupalan kaltaisia; iltapäivällä leipävälipala, viimeaikoina pari hapankorppua.