lsippu kirjoitti:Hiilariton kausi jatkuu, lammaspihvi tulikuumalta valurautapannulta kasvisten kera. Marinoin pihvin pähkinäölyllä, valkosipulilla ja tuoreella basilikalla (n. 5 min)
Pari nollaa puuttuu marinointiajasta.
lsippu kirjoitti:Olen jo kohta 6 vuotta karpannut, pääasiassa syön kalaa ja kasviksia, nyt vaihteeksi lihaa.
Nän minäkin, mutta en fundistyyliin, syön kyllä hitaita hiilihydraatteja. Moista ruokavaliota (joka ei ole siis törkkelystä ja kastiketta) kutsutaan eurooppalaissa oloissa paikoin normaaliksi. Ehkä pitäisi alkaa kutsua Suomessakin. Minä syön normaalisti, enemmistö on yläkarppaajia.
lsippu kirjoitti:Sikaa en syö missään muodossa. Uskonto kieltää vaikka olenkin pakana.
Jaha.
----
Olen viimeaikoina narahtanut tämmöiseen asiaan kuin cantalopupe-meloni. Oikein ymmärrä miten on pässyt huomaamatta että ei fransmannit ole syyttä suotta hulluna nimenomaan cantaloupeen. Se ei ole vesisössöä eikä imelä. Sitä voi grillata ja syödä jäätälön kanssa. Se se opii salaatteihin ja lisukkeeksi. Se on herkkuva. Se on halpaa.
http://hubpages.com/hub/Grilled-Cantaloupe