Sitä voisi vielä ihmetellä, että mistä Suomessa saa tavallista kanaa. Jos vaikka tekisi joskus kanaviillokkia. Täällä lähes kaikki kana on broileria. Teollisessa pakkauksessa olevaa marinoitua broileria.Mikael K. kirjoitti:Hyvää infoa se olikin, joten ei huolta tai murhetta.
Broileri-termikin on sekava, en ole koskaan kuullut sitä esim. Ranskassa, siellä puhutaan kananpojasta (poulet) ja minusta ne tarjoomukset omaavat kivasti enemmän variaatiota. Siitä voisi ehkä oppia sen hunajamarinoidun alkaessa kylläsytyttää:
Kananpoikaa siiderikermassa karamelisoituneiden omenien kanssa. Kuvaavaa etttä homma alkaa kanan paloittelulla kahdeksaan osaan tai reseptissä pyydetään pyytämään lihakauppiasta tekemään niin. WTF? Lihakauppias? Paloittelemassa kanaa?
http://www.750g.com/fiche_de_cuisine.2.123.5182.htm
PS. Siiderillä ei varmaan tässä tarkoiteta Upcideria, joka on viinalimu. (Ihan totta en väheksy suomalaisuutta, mutta kyllä ruoan ja juoman pitäisi olla laadullisesti parempaa, sillä pitäsi olla laajempi skaala saatavilla ja sen pitäisi olla selkeästi halvempaa kuin nykysuomessa on.)