Kaupunki apina kirjoitti:Ihan kivan kokoinen, nastaa olla jälkiviisas mutta mikset laittanut kastiketta vaan annokseen minkä söit? Miksi koko jänön päälle?
Miten valmistit? Tuliko mureeta? Mä haluun kans.

Koska pupu oli uunipaistia ja se neste oli siellä samassa padassa kuin se pupu.
tässä tekemäni appeen ohje:
-Riistassa tuppaa aina olemaan jotain karvoja tms seassa vaikka kuinka yrittää varovasti nylkeä ja pessä ne lihat, joten taas pestään, jos ei heti paloittelun jälkeen tee siitä apetta, siis huuhtele sulat lihat vedellä.
-Uuni 300° lihat uunivuokaan ja käristä lihat ruskeiksi, vaan ei sitkeiksi. Vaihtoehtona kärtsää ne paistinpannulla.
-Lisää pataan vesi ja reiluiksi pilkottuja sipuleita ja porkkanaa (2-3 porkkanaa)
-Maunmukaan riistamaustetta ja 1 laakerinlehti
-pienennä lämpö uunissa 150°
-Anna muhia monta tuntia, lisää välilä vettä, lihat ei saa kuivua, muuton niistä tulee kengänpohjia.
-keitä pottuja
Tarjoile puolukoiden kera.
eskofot kirjoitti:Mikael K. kirjoitti:Se porkkanaraaste on hauleja ja miniporkkanat hieman isompia ammuksia.
En vain ymmärrä.
Mitä et ymmärrä? Riistaa saadaan metsästä yleensä ampumalla. Isompaa (hirviöitä) kiväärillä ja pienempää (pupuja) haulikolla. "Porkkanaraaste" on haulikon hauleja ja "miniporkkanat" kiväärin luoteja (tai koko patruunoita, viitekehyksestä riippuen)
e: hidas, Miksu jo tuossa selventikin kuvien kera.