Lonkeroporno turmelee nuorison ja aiheuttaa ihottumaa.Kain kirjoitti:Ja nyt muutamat lonkerot. 8)
http://en.wikipedia.org/wiki/Tentacle_erotica
Viesti Kirjoittaja Thoth »
Lonkeroporno turmelee nuorison ja aiheuttaa ihottumaa.Kain kirjoitti:Ja nyt muutamat lonkerot. 8)
Viesti Kirjoittaja Kain »
Viesti Kirjoittaja Kain »
Viesti Kirjoittaja jomppa »
Ainakin oma tarkoitukseni olikin sanoa, että noissa alkoholittomissa vaaleissa puuttuu mausta jokin tietty tekijä (ilmeisesti juuri se alkoholi). Tummissa (kuten velkossa) alkoholia (edes suurta määrää) ei maista muutenkaan, joten niiden suhteen alkoholittomilla on paremmat mahdollisuudet.arisel kirjoitti: Kyllä maukkaan oluen maku tosiaan on muutakin kun runsaasti alkoholia.![]()
Esimerkiksi neljän tilavuusprosentin vaiheilta löytyy monta vaihtoehtoa; lähes joka kaupasta löytyy tummaa Velkopopovickya ja paremmista valikoimista muita; ei alkoholiprosentilla voi määrätä oluen hyvyyttä.
Viesti Kirjoittaja Peitsamo »
Viesti Kirjoittaja jomppa »
No kyllä tumma velko on parempi esitys kuin lähes saman prosentin ruotsalaiskusi (vai mikä se niiden lantrattu keppana olikaan). Toisaalta kunnon mämmimäinen 6-8 alkoholi-% tumma olut hakkaa mennen tullen velkon.Peitsamo kirjoitti:Melkoista hurskastelua väittää maitokaupan Velkoa juomakelpoiseksiJuoma on täydellinen esimerkki siitä, että nyt kaivattaisiin muutama pinna lisää alkoholia sekaan, jotta saataisiin ryhtiä juomaan.
Viesti Kirjoittaja Peitsamo »
Viesti Kirjoittaja jomppa »
Niin, maistuikos se ennen paremmalta (vaikka olikin samalla prosentilla)? Nyt kun mainitsit, velkon tullessa marketteihin maku on jotenkin vetinen verrattuna siihen, mitä se parilla ensimmäisellä kerralla baarissa maistaessani oli. Ehkä ilkeä kapitalisti on laimentanut kaljan?Peitsamo kirjoitti: Velkon kohdalla tarkoitan vain sitä, että se maistuu nykyisellään sellaiselta väljähtäneeltä pommacilta negatiivisella tavalla. Kuvittelen joskus nauttineeni tästä vahvempaa versiota, joka maistui aika lailla paremmalta?
Viesti Kirjoittaja Peitsamo »
Viesti Kirjoittaja mercury »
Aika ällöä se on ainakin, ja siinä on aivan turhaa keinotekoista makeutusta (sakariini) jatkona. En ymmärrä miksi. Joskus tykkääsin pienissä määrin, mutta lopulta tuli mitta täyteen. On myös ainoa olut joka on ollut useilla 4-packin ostokerroilla yhden tölkin osalta pilaantunutta.Peitsamo kirjoitti:Velkon kohdalla tarkoitan vain sitä, että se maistuu nykyisellään sellaiselta väljähtäneeltä pommacilta negatiivisella tavalla.
Viesti Kirjoittaja arisel »
Viesti Kirjoittaja Peitsamo »
Viesti Kirjoittaja arisel »
Viesti Kirjoittaja Citruuna »
voi luoja siis tällainenkin on ihan oikeesti...Anniel kirjoitti: Tekopyhyysketjuun siitä murisemaan
Viesti Kirjoittaja hatey »
Viesti Kirjoittaja arisel »
Joo, mä kans ihmettelin, että kuka nyt tommosta menee aloittamaan!Citruuna kirjoitti:voi luoja siis tällainenkin on ihan oikeesti...Anniel kirjoitti: Tekopyhyysketjuun siitä murisemaan
Viesti Kirjoittaja mercury »
Kyllä. Täällä on omat ketjut mm. banaanikärpäsistä ja mattojen pesusta.arisel kirjoitti:Mutta Hompusta löytyy kyllä ketjua joka lähtöön...
Viesti Kirjoittaja Barkkis »
Viesti Kirjoittaja Le Corbusier »
Ehkä tästä voi syyttää suomalaisia makutottumuksia?jomppa kirjoitti: Jos joku väittää, ettei prosentilla ole väliä niin pistää viereen vaalean 3,5% ruotsalaisoluen, keppanan ja nelosen. Ainakin oma kokemukseni on, että maku paranee prosentin kasvaessa, merkistä riippumatta.
Viesti Kirjoittaja Jamac »
Täytyy nyt muistaa, että viina on erinomaisesti säilyvää ravintoa erittäin tiiviissä muodossa. Viina ei pilaannu ja siinä on voin jälkeen eniten kaloreita.Le Corbusier kirjoitti:Vodkat ovat degeneroituneiden maiden juomia, joille humala on pääsyy - ei fiinistely tai hifistely.
Viesti Kirjoittaja Le Corbusier »
Totta, tästä ratkaisu etiopioiden nälänhätään?Jamac kirjoitti:Täytyy nyt muistaa, että viina on erinomaisesti säilyvää ravintoa erittäin tiiviissä muodossa. Viina ei pilaannu ja siinä on voin jälkeen eniten kaloreita.Le Corbusier kirjoitti:Vodkat ovat degeneroituneiden maiden juomia, joille humala on pääsyy - ei fiinistely tai hifistely.
Viesti Kirjoittaja iMies »
Lisäksi ihmisenkin nautittavaksi kelpaava viina on edullista valmistaa ja valmis tuote voidaan jakaa sekä nauttia kylmässä ilman kuumentamista.Jamac kirjoitti:Täytyy nyt muistaa, että viina on erinomaisesti säilyvää ravintoa erittäin tiiviissä muodossa. Viina ei pilaannu ja siinä on voin jälkeen eniten kaloreita.
Viesti Kirjoittaja darthmother »
Mulla ei taho tuo viina säilyä, heti kun korkin avaa niin haihtuu nopeastiJamac kirjoitti:Täytyy nyt muistaa, että viina on erinomaisesti säilyvää ravintoa erittäin tiiviissä muodossa. Viina ei pilaannu ja siinä on voin jälkeen eniten kaloreita.Le Corbusier kirjoitti:Vodkat ovat degeneroituneiden maiden juomia, joille humala on pääsyy - ei fiinistely tai hifistely.
Viesti Kirjoittaja jomppa »
Ja jostain syystä viinan ryystämisen jälkeen tekee mieli jotain syötävää, kuten kebabia.darthmother kirjoitti:Mulla ei taho tuo viina säilyä, heti kun korkin avaa niin haihtuu nopeastiJamac kirjoitti:Täytyy nyt muistaa, että viina on erinomaisesti säilyvää ravintoa erittäin tiiviissä muodossa. Viina ei pilaannu ja siinä on voin jälkeen eniten kaloreita.Le Corbusier kirjoitti:Vodkat ovat degeneroituneiden maiden juomia, joille humala on pääsyy - ei fiinistely tai hifistely.