![Kieli [:P]](./images/smilies/icon_razz.gif)
Ja jugurttia myös
Viesti Kirjoittaja Harkoosi »
Viesti Kirjoittaja Tauvo »
Milläs siivilöit jugurttisi?Harkoosi kirjoitti:Ihanaa greippimehua join, siivilöitynä tietty![]()
Ja jugurttia myös
Viesti Kirjoittaja hatey »
Viesti Kirjoittaja Jussi68 »
http://www.salad-in-a-jar.com/family-re ... e-easy-wayTauvo kirjoitti:Milläs siivilöit jugurttisi?Harkoosi kirjoitti:Ihanaa greippimehua join, siivilöitynä tietty![]()
Ja jugurttia myös
Viesti Kirjoittaja Tauvo »
Huh.Jussi68 kirjoitti:http://www.salad-in-a-jar.com/family-re ... e-easy-wayTauvo kirjoitti:Milläs siivilöit jugurttisi?Harkoosi kirjoitti:Ihanaa greippimehua join, siivilöitynä tietty![]()
Ja jugurttia myös
Varmaankin jogurttisiivilällä![]()
JL
Viesti Kirjoittaja amanita »
Viesti Kirjoittaja hatey »
Viesti Kirjoittaja Houdini »
Viesti Kirjoittaja arisel »
Monella on sama harhakäsitys sinapista.hatey kirjoitti:Ketsuppihan on kastike, ei mauste.
Viesti Kirjoittaja Macco »
Ne on lisukkeitaarisel kirjoitti:Monella on sama harhakäsitys sinapista.hatey kirjoitti:Ketsuppihan on kastike, ei mauste.
Viesti Kirjoittaja hatey »
Mitenniin harhakäsitys? Minä herkuttelen usein pelkkää sinappia lusikalla. En toki mitään tavis etikkasinappia, vaan hyvää sinappia.arisel kirjoitti:Monella on sama harhakäsitys sinapista.hatey kirjoitti:Ketsuppihan on kastike, ei mauste.
Viesti Kirjoittaja arisel »
Pahoittelen epäselvää ilmausta - tarkoitin että moni pitää sinappiakin mausteena, vaikka se on kastike; lienen tätä aiemminkin tähdentänyt.hatey kirjoitti:Mitenniin harhakäsitys? Minä herkuttelen usein pelkkää sinappia lusikalla. En toki mitään tavis etikkasinappia, vaan hyvää sinappia.arisel kirjoitti:Monella on sama harhakäsitys sinapista.hatey kirjoitti:Ketsuppihan on kastike, ei mauste.
Kyllä tuo parempi termi on kuin mauste.Macco kirjoitti:Ne on lisukkeita
Viesti Kirjoittaja Anniel »
Viesti Kirjoittaja hatey »
Eli on se ukkosi ainakin joskus ollut kotona.Anniel kirjoitti:Kauheita ruokahimoja tullut tänään.
Viesti Kirjoittaja Anniel »
Viesti Kirjoittaja Aadee »
Viesti Kirjoittaja vinouma »
Viesti Kirjoittaja adele »
Valkoista parsaa? Ilmeisesti, sillä vihreää ei tarvitse veistellä. Riittää kun katkoo puiset osat varresta.amanita kirjoitti:Tuoreet kotimaiset parsat maistuivat toooodella mahtavan maukkailta! Helppoakin noiden valmistus oli, sopi meikällekin: hieman kuorien veistelyä, neljäksi minuutiksi kiehumaan suolalla ja voinokareella maustettuun veteen, talouspaperiin kuivaus ja voin kanssa nassuun.
Viesti Kirjoittaja amanita »
Viesti Kirjoittaja hatey »
Viesti Kirjoittaja Peitsamo »
Viesti Kirjoittaja Tauvo »
Viesti Kirjoittaja Jussi68 »
Ne laitetaan ENSIN siihen pahvilaatikkoon, pitävät vähän aikaa meteliä, mutta se kyllä vaimenee kun antaaTauvo kirjoitti:^ Minulla on tapana tuon jälkeen vielä laittaa ne pahvilaatikkoon, jossa on pakopuken kokoinen reikä ja viedä autokatokseen puoleksi tunniksi saamaan tyhjäkäyntiaromit.
Viesti Kirjoittaja tuomaril »