Citruuna kirjoitti:arisel kirjoitti:^ Ei, se tarkoittaa sitä, että teepussi tai -lehdet laitetaan kuppiin, mukiin tai kannuun ja kiehautettu vesi kaadetaan sen päälle, annetaan olla tarvittava aika, ja sitten nostetaan
rauhallisesti teepussi tai -lehdet pois, sekoitetaan kevyesti, lisätään halutut maku- ja väriaineet ja nautitaan.

kamalan monimutkaista ja vaikeaa, ja sitäpaitsi unohdan aina sen pahuksen teen hautumaan vaikka kuinka pitkäksi aikaa.
![Punastuu [:$]](./images/smilies/icon_redface.gif)
Ei se niin vaarallista, kaadat pois ja teet uuden - niin mullekin käy toisinaan. Ei viisitoista minuuttia hautunutta enää kannata juoda...
Monimutkaista? Kiehautat veden, kaadat teen päälle ja annat olla vähän aikaa, sitten otat teelehdet pois. Ok?
Kahvin tekeminen se vasta monimutkaista on - pitää mitata kahvi, pitää mitata vesi, ja kahvinkeittimen kyljessä on ristiriitaisia merkintöjä asian suhteen; en koskaan tiedä kumpien viivojen mukaan lasketaan kahvimäärä ja tuleeko siihen tällä keittimellä kukkuraisia vai tasapäisiä mitallisia ja minkä kokoinen kuppi on ja montako juojaa ja... - vielä pitää kysyä montako kupillista kukin juo ja laskea ne viivoiksi ja mitallisiksi - enkä siinä vaiheessa enää muista kumpia viivoja käytetään ja pitääkö mitallisten olla kukkuraisia vai ei ja... ja....
Teen tekeminenkö monimutkaista?
