No, pussiteen maku lienee kuitenkin vesihana-ES-murukahvia parempi!hatey kirjoitti:Yäk, paperipusseja.
Kunnon irtotee tulee jopa halvemmaksikin, kuin paperipussin makuinen värjätty vesi. Irtoteestä voi samoista lehdistä hauduttaa useamman kerran, koko päivän teet. Ja se tee maistuukin teelle. siinä paperipussiteessä ei ole kuin nimeksi vihreää tai valkoista teetä, loput rouheesta on tavallista teetä. Irtoteenä valikoima on loputon, ja on nimenomaan sitä teetä mitä haluaa, eikä mitään lipton paperipussivettä. Jos joku kehtaa väittää, että se paperipussi ei anna makua, niin pistää tyhjän käyttämättömän paperipussin suuhun ja mutustelee sitä. Miltä maistuu: Paperille. Se sama maku tulee teehen. Siksi esm valkoinen tee sotketaan tavalliseen teehen, koska oikean valkoisen teen maku on niin mieto, että se paperipussin maku peittäisi sen. Hinta on toinen syy. Se bulkkirouhe on varmaan jotain laaripohjasotkua, eikä kyllä mitään oikeaa valkoista teetä; nuppuja. Eikä mitään käsin käsin rullattua vihreää teetä.
Ymmärrän lipton vesivärin huoltoasemasotkuna samaan tapaan kuin sen jarrunesteen ja jäteöljyn sekoituksen, jota kahvina siellä myydään. Se kuuluu huoltoasema kulttuuriin. Mutta että omassa keittiössä... brrrr.....
![Kieli [:P]](./images/smilies/icon_razz.gif)
Siis:KunkkuJ kirjoitti:Ei voi olla totta! Hanki nyt jo hyvä mies teen haudutin ja nosta se teen maku uudelle tasolle.
Huoltoasemien, kahviloiden ja jopa ravintoloiden tee taas on usein kahvinkeittimellä noin 70-asteiseksi lämmitettyyn veteen liotettua värillistä vettä - niihin verrattuna kiehautettuun veteen tehty pussitee on kulinarismin huippua!arisel kirjoitti:jonkun verran tulee hauduteltuakin.![]()
Ja arkielämässä riittävän hyvä on riittävän hyvä, eikös?

Nyt nenän alla haudutettu aamupalatee. 8)