amanita kirjoitti:-- pari minuuttia mikrossa--
![Pettynyt [:/]](./images/smilies/icon_eek.gif)
Tänään karitsan sisäfilettä, uunivihanneksia & lohkopottuja avec punkku, slurps. Huomenna pizzaa, taikina odottelee jo malttamattomana jääkaapissa, slurps slurps!
![Kieli [:P]](./images/smilies/icon_razz.gif)
Viesti Kirjoittaja carrbon »
amanita kirjoitti:-- pari minuuttia mikrossa--
Viesti Kirjoittaja amanita »
Viesti Kirjoittaja CalEpitan »
Viesti Kirjoittaja tosikko »
Eikö kukaan ole kertonut että kylmäsavustettua lohta ei tarvitse enää kypsentää?CalEpitan kirjoitti:kylmäsavustettua lohta usein kypsennän mikrossa
Viesti Kirjoittaja carrbon »
Viesti Kirjoittaja jakovski »
Viesti Kirjoittaja CalEpitan »
Jaa. eikö kukaan ole kertonut sinulle ettei grillimakkaraa tarvitse kypsentää?tosikko kirjoitti:Eikö kukaan ole kertonut että kylmäsavustettua lohta ei tarvitse enää kypsentää?CalEpitan kirjoitti:kylmäsavustettua lohta usein kypsennän mikrossa
Viesti Kirjoittaja hatey »
Viesti Kirjoittaja CalEpitan »
Viesti Kirjoittaja Erño »
Viesti Kirjoittaja CalEpitan »
jakovski kirjoitti:Pyöräytin tuossa joutessani mustikkajuustokakun.
Viesti Kirjoittaja jakovski »
Viesti Kirjoittaja CalEpitan »
jakovski kirjoitti:Jos tuota mustikkakaakulle pyysit ohjetta, niin ihan ensimmäinen google-ohje pelastaa päivän. Ollos hyvä:
http://www.kotivinkki.fi/leivonta/mustikkajuustokakku
Viesti Kirjoittaja jakovski »
Viesti Kirjoittaja CalEpitan »
Viesti Kirjoittaja hatey »
Viesti Kirjoittaja CalEpitan »
Viesti Kirjoittaja hatey »
Viesti Kirjoittaja Latvastalaho »
MOT. Ja kaurista pataan. Eilen saatu.hatey kirjoitti:Ei missään tapauksessa saa hirven makua pilata millään possulla. Eikä ole kuivakkaa kun oliiviöljyssä paistaa kattilassa. n vajaan sentin kerros oliiviöljyä kattilan pohjalle niin sillä paistaa puolisen kiloa. Ei tule semmoista voi-rasvaista kuten jollain margariinilla kärvistettynä, vaan sopivan "kosteaa" eikä maku muutu, jää se riistan maku. Hirvi, kuten pupukin on maukkainta kun ei niitä sotke millään muulla elukalla.
Viesti Kirjoittaja PT302 »
Viesti Kirjoittaja CalEpitan »
PT302 kirjoitti:Asparges "parsaperuna" tänään pienet maistiaiset, olipa erikoisen ja hyvän makuisia ettei nuo tarvitse kuin ripauksen suolaa, popsii vaikka sellaisenaan.
Suurin osa vielä liian pieniä syötäväksi, puolitoista pari viikkoa saavat vielä kasvaa.
Viesti Kirjoittaja hesebe »
Viesti Kirjoittaja CalEpitan »
Viesti Kirjoittaja Erño »
Viesti Kirjoittaja CalEpitan »
Erño kirjoitti:Paahdoin seesaminsiemeniä pannulla, lisäsin öljyn, kanaa, soijaa, inkivääriä, punaista currya ja kookosmaitoa. Sekaan vihannekset ja wokki on syntynyt. Wokille lisukkeeksi täysjyväriisiä. Omnom!