Edit: Kokeilin mustikka-banaani-sosetta kardemummalisäyksellä, ihan okej, mutta ei varsinaisesti säväyttänyt; vaihteluna menee kyllä, joten hyvä vinkki, kiitos!
![Hymy [:)]](./images/smilies/icon_smile.gif)
Viesti Kirjoittaja arisel »
Viesti Kirjoittaja PKivireki »
Viesti Kirjoittaja jeppe »
Viesti Kirjoittaja KiKlo »
Viesti Kirjoittaja PKivireki »
Viesti Kirjoittaja KiKlo »
Viesti Kirjoittaja Sauerkrautzi »
Olen joskus miettinyt onko tämä fake news vai ei. Tullut varovasti siihen tulokseen että on. Pakasteiden kanssa toimitaan näin kyllä, jatkojalostetaan idässä.KiKlo kirjoitti:Kiinassa![]()
fileoitua Turskamaan kassikalaa kotomaisessa loimusavustuksessa.
Viesti Kirjoittaja PKivireki »
Viesti Kirjoittaja KiKlo »
Viesti Kirjoittaja Sauerkrautzi »
Luultavasti avattuna ja pestyinä. Muistan jonkun dokkarin tästä rekkarallista, kyllä oli pitkälle optimoitu prosessi.KiKlo kirjoitti:Eiköhän ne tuoreeltaan Suomessa fileoida, tulee kokonaisena tukkuihin.
Viesti Kirjoittaja KiKlo »
Viesti Kirjoittaja KiKlo »
Viesti Kirjoittaja PKivireki »
Viesti Kirjoittaja PKivireki »
Viesti Kirjoittaja homenamsi »
Viesti Kirjoittaja PKivireki »
Viesti Kirjoittaja PKivireki »
Viesti Kirjoittaja PKivireki »
Viesti Kirjoittaja Aries »
Hyvällä reseptillä tai hyvällä musiikilla ei ole parasta-ennen -päiväystä.
Viesti Kirjoittaja Mikael K. »
Viesti Kirjoittaja Mikael K. »