MacFinn kirjoitti:Ai, sä olet maalla. Kannattaa kysyä ensin ennenkuin menee naapurinkin navettaan ammumaan. Voi tulla hapanta maitoa muuten.
Niin, teollinen maidon homogenoituminen ja muu säilytystekninen huippumenetelmä on lisännyt allergioita mut ei orgioita.
Kuvitelkaa mitä lypsykarjalle nykyään tarjotaan ja on tarjottu jo kohta 50 vuotta.
AIV (Artturi Iivari Vellli) rehua. Se sisältää muurahaishappoa, mikä pitää lehmän luonnollisestikkin vittumaisella tuulella ja täten se ärsyyntyy vielä enemmän, kun lypsyrobotti tulee kaamoksen keskellä sen utareihin kiinni, jopa joulu aattona.
Its syön lihaa vain argentiinasta, aroilla eläviltä Häiltä. Ja se maistuu. Poikkeus on Kikku jouluna:
Sitäkään ei voi syödä kuin ylikypsennettynä. Siis tunti lisää paistoaikaan, että vieraillekkin kehtaa tarjota tuota Atrian tuotetta.
Siinä vaiheessa, kun suomen äkkijyrkän rodut tukahdutettiin voivuorien ja viljavuorien sekä nykyisin sokeritokan. Pirkule Kylllä Suomalainen viina on hyvää, mutta pehmeän makuinen venäläinen Stoislaja on paikallaan näin jouluna