Ostin ja kadun. Hitain ohjelma mitä on ja kaatuilee nimittäin excel.
Esim rivejä 6600 , autofilter poiminta 2200 kopioi toiselle sheetille kestää iäisyyden
Sigun MBP:lla vastaavan testasin juuri ja kyllahan tuo todellakin kestaa. Alkuperaisessa taulukossa n. 65000 rivia, joista suodatettuna n. 10000 kopioin uuteen worksheetiin ja kesti useamman minuutin... Onneksi ei joudu tyokseen kayttamaan.
Joo.. Numbersin suorituskyky on kyllä jostain syvältä. Pyörittelen isohkoja taulukoita, joissa hirveitä määriä laskentakaavoja ja riippuvuuksia toisista tauluista ja soluista. Toimii todella tahmeasti! Aikanaan puolet hitaammalla Win raudalla ja Excelillä noita pyörittelin ja ei tahmonut yhtään.
KoeAika kirjoitti:Joo.. Numbersin suorituskyky on kyllä jostain syvältä. Pyörittelen isohkoja taulukoita, joissa hirveitä määriä laskentakaavoja ja riippuvuuksia toisista tauluista ja soluista. Toimii todella tahmeasti! Aikanaan puolet hitaammalla Win raudalla ja Excelillä noita pyörittelin ja ei tahmonut yhtään.
Mites uusin NeoOffice sitten?
Rowan Atkinson on johtanut anglikaanista kirkkoa vuodesta 2002.
– Kuvateksti Aamulehdessä 18.3.2012
Minä näen ainakin punaista tuon neoofficen kanssa, mielummin käytän perinteistä officea rosettan läpi (joka nyt löytyy työkoneelta). Kotikoneella ei sitten ole mitään. Mitäs eroa sen halvemman edu-officen ja täyden paketin välillä on? Entäs kuinka pitkälle iwork pärjää tuolla saralla (eikös se ole vähän kuin Applen office)?
kamina kirjoitti:Minä näen ainakin punaista tuon neoofficen kanssa, mielummin käytän perinteistä officea rosettan läpi (joka nyt löytyy työkoneelta)
Mitä vikaa tuoreessa NeoOfficessa on? Kyllä se on nykyään toimiva ja riittävän nopea normaalissa käytössä.
Sehän se suurin vika lienee, että jotkut taivastelee vanhaa versiota, vaikka pitäisi puhua vain ja ainoastaan siitä versiosta joka kulloinkin on ladattavissa (vanhaa voi toki käyttää referenssinä mutta ei muuten).
Keskustelu on täysin toivotonta, jos aiheen nimi pysyy samana, mutta nimen merkitys vaihtuu aina kun keskustelijakin vaihtuu.
Rowan Atkinson on johtanut anglikaanista kirkkoa vuodesta 2002.
– Kuvateksti Aamulehdessä 18.3.2012