Miksi pastakastikkeesta tuli kitkerää?
-
- Viestit: 515
- Liittynyt: 11.4.2007 klo 11.51
- Paikkakunta: Kuopio
Miksi pastakastikkeesta tuli kitkerää?
Viesti Kirjoittaja homeKorva »
mutta vähän tuli kitkerää.
Olisiko pitänyt käyttää paseerattua tomaattia murskan sijaan?
Olisiko pitänyt kuulottaa valkosipulit?
Olisiko pitänyt lisätä aurinkokuivatut tomaatit vasta lopuksi?
-
- Viestit: 9643
- Liittynyt: 10.10.2004 klo 5.05
Re: Miksi pastakastikkeesta tuli kitkerää?
Viesti Kirjoittaja Mikael K. »
-
- Viestit: 344
- Liittynyt: 21.11.2005 klo 20.53
- Paikkakunta: Helsinki
Re: Miksi pastakastikkeesta tuli kitkerää?
Viesti Kirjoittaja batbug »
-
- Viestit: 515
- Liittynyt: 11.4.2007 klo 11.51
- Paikkakunta: Kuopio
Re: Miksi pastakastikkeesta tuli kitkerää?
Viesti Kirjoittaja homeKorva »
eli 1/4tl (500gr murskaa). Yleensä kai laitan reilummin.
Kiitos!
Kokeilen jäännöserään...
-
- Viestit: 1850
- Liittynyt: 7.5.2007 klo 10.57
- Paikkakunta: Helsinki
Re: Miksi pastakastikkeesta tuli kitkerää?
Viesti Kirjoittaja p-veli »
-
- Viestit: 969
- Liittynyt: 28.2.2007 klo 19.37
Re: Miksi pastakastikkeesta tuli kitkerää?
Viesti Kirjoittaja nalle76 »


Ps. Kermalle minultakin pisteet.
-
- Viestit: 1801
- Liittynyt: 4.2.2005 klo 22.30
-
- Viestit: 224
- Liittynyt: 20.3.2007 klo 16.20
Re: Miksi pastakastikkeesta tuli kitkerää?
Viesti Kirjoittaja Auvainen »
Ei olisi pitänyt käyttää paseerattua tomaattia murskan sijaan, vaan tuoreita tomaatteja.homeKorva kirjoitti:Keitin kastiketta melkein tunnin kasaan...
mutta vähän tuli kitkerää.
Olisiko pitänyt käyttää paseerattua tomaattia murskan sijaan?
Olisiko pitänyt kuulottaa valkosipulit?
Olisiko pitänyt lisätä aurinkokuivatut tomaatit vasta lopuksi?
Ei olisi tarvinnut kuulottaa valkosipuleita.
Ei olisi pitänyt lisätä aurinkokuivattuja tomaatteja laisinkaan.
Hyvä pastakastike syntyy tuoreista elintarvikkeista ja kärsivällisyydestä.
Sokerit ja suolat ja muut mausteet silloin, kun on kunkin aika.
-
- Viestit: 3381
- Liittynyt: 10.12.2007 klo 8.26
Re: Miksi pastakastikkeesta tuli kitkerää?
Viesti Kirjoittaja Pasteur »
-
- Viestit: 2202
- Liittynyt: 13.4.2008 klo 22.22
- Paikkakunta: Joensuu
Re: Miksi pastakastikkeesta tuli kitkerää?
Viesti Kirjoittaja Paapa »
MacBook 2 GHz Core 2 Duo
-
- Viestit: 488
- Liittynyt: 14.10.2007 klo 15.18
- Paikkakunta: Karkkila
Re: Miksi pastakastikkeesta tuli kitkerää?
Viesti Kirjoittaja ptkmit »
"Kerman kera siitä saa
kaksinverroin parempaa"
-
- Viestit: 515
- Liittynyt: 11.4.2007 klo 11.51
- Paikkakunta: Kuopio
Re: Miksi pastakastikkeesta tuli kitkerää?
Viesti Kirjoittaja homeKorva »
Revanssi on ohi.
Kävin hakemassa hyvin kypsyneitä kotimaisia tomaatteja,
lisäsin sokerin määrä ja poistin turhat ainesosat.
Pesee eilisen yritelmän 100-0...
Suorastaan herkullista, Nami-nami-nami!
Nimin. "Ei enää tölkkimurskaa"
-
- Viestit: 473
- Liittynyt: 8.3.2005 klo 14.48
- Paikkakunta: Jyväkylä
Re: Miksi pastakastikkeesta tuli kitkerää?
Viesti Kirjoittaja tk3 »
kermaa?
tomaattikastikkeeseen?
-
- Viestit: 515
- Liittynyt: 11.4.2007 klo 11.51
- Paikkakunta: Kuopio
Re: Miksi pastakastikkeesta tuli kitkerää?
Viesti Kirjoittaja homeKorva »
Tuohon en lähtenyt...tk3 kirjoitti: kermaa?
![Iso hymy [:D]](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
-
- Viestit: 224
- Liittynyt: 20.3.2007 klo 16.20
Re: Miksi pastakastikkeesta tuli kitkerää?
Viesti Kirjoittaja Auvainen »
Ymmärrän ihmetyksesi. Esim. bologneseen ei kerma todellakaan kuulu, mutta lasagneen tilkka kermaa kastiketta pehmentämään on kyllä paikallaan.tk3 kirjoitti:ööö...
kermaa?
tomaattikastikkeeseen?
(ei tietenkään siihen juustokastikkeeseen)
-
- Viestit: 2505
- Liittynyt: 23.11.2004 klo 20.02
- Paikkakunta: Oulu
Re: Miksi pastakastikkeesta tuli kitkerää?
Viesti Kirjoittaja tkt »
--Ari
-
- Viestit: 9643
- Liittynyt: 10.10.2004 klo 5.05
Re: Miksi pastakastikkeesta tuli kitkerää?
Viesti Kirjoittaja Mikael K. »
-
- Viestit: 515
- Liittynyt: 11.4.2007 klo 11.51
- Paikkakunta: Kuopio
Re: Miksi pastakastikkeesta tuli kitkerää?
Viesti Kirjoittaja homeKorva »
[MARTTAKERHOILUA]
Linnanpellon pastakastike

(1-2 annosta)
500 gr tuoreita tomaatteja
2 rkl oliiviöljyä
6 silputtua basilikan lehteä
2 hienoksi silputtua valkosipulin kynttä
1 rkl (intiaani)sokeria
Merisuolaa
Vastarouhittua mustapippuria
1 pieni palko kuivattua chiliä hienonnettuna
Sekoita ainekset kattilaan ja kiehauta seos.
Pienennä lämpöä ja anna ruplatella hiljalleen noin 60 min.
Maista ja mausta tarvittaessa lisää.
Ohje lainattu pääosin Gummeruksen Pizza-kirjasta (tulinen tomaattikastike)
[/MARTTAKERHOILUA]
-HM-
-
- Viestit: 6455
- Liittynyt: 4.3.2005 klo 22.38
Re: Miksi pastakastikkeesta tuli kitkerää?
Viesti Kirjoittaja Salamijakk »
- Salamijakk
-
- Viestit: 3381
- Liittynyt: 10.12.2007 klo 8.26
Re: Miksi pastakastikkeesta tuli kitkerää?
Viesti Kirjoittaja Pasteur »
Whiskey in the Jar (kokille - muutamaankin otteeseen)
Metallican uusi sinkku maustamista tahdittamassa
Kanaa
Kilo tomaatteja ja basilikaa (no okei ei mennyt ihan kiloa tuota basilikaa)
Helvetisti sipulia ja valkosipulia
creme fraiche
fetaa
perus mausteet
-> mainiota
- Yleiset aiheet
- ↳ Ajankohtaista Apple-maailmasta
- ↳ Käyttöjärjestelmät
- ↳ Ohjelmat
- ↳ Yleiskeskustelu
- Mac ja oheislaitteet
- ↳ Yleiskeskustelu laitteista
- ↳ MacBook, MacBook Pro ja MacBook Air
- ↳ iMac
- ↳ Mac mini
- ↳ Mac Pro ja Mac Studio
- ↳ Ongelmia Macin kanssa?
- iPhone, iPad ja Apple Watch
- ↳ iPhone-, iPad- ja Apple Watch -laitekeskustelu
- ↳ iPhone-, iPad- ja Apple Watch -ohjelmat sekä iOS
- ↳ Ongelmia iPhonen, iPadin tai Apple Watchin kanssa?
- Huviksi ja hyödyksi
- ↳ Off-topic
- ↳ Kuva ja graafinen suunnittelu
- ↳ Audio ja musiikki
- ↳ Video, televisio ja elokuvat
- ↳ Pelit ja pelaaminen
- ↳ Ohjelmointi, skriptit ja palvelimet
- ↳ Tietoturva ja varmuuskopiointi
- ↳ Verkot, mobiilidata ja muut puhelimet
- ↳ Retronurkka
- ↳ Foorumin ylläpito
- Kauppapaikka
- ↳ Myydään Mac
- ↳ Myydään iPhone, iPad ja iPod
- ↳ Myydään muut Applen tuotteet
- ↳ Myydään muuta tietotekniikkaa
- ↳ Ostetaan Mac
- ↳ Ostetaan iPhone, iPad ja iPod
- ↳ Ostetaan muut Applen tuotteet
- ↳ Ostetaan muuta tietotekniikkaa
- ↳ Vaihdetaan, annetaan, työtä haetaan ja tarjotaan
- ↳ Kauppapaikan keskustelu ja hintavinkit