Macco kirjoitti:amanita kirjoitti:Mihinkään turkulaiseen spesialiteettiruokaan en ole vielä törmännyt.
Onhan siellä Auran Sinappi...
Niin ja Aura olut, jos sitä vielä saa. Tuo oli ainakin ennen niitä harvoja suomalaisia oluita, jotka kykeni erottamaan makuvivahteen perusteella muista markettilitkuista, ja positiivisessa mielessä. Siis poislukien Koffin Porterit, Laitilan kukot yms. vähän erikoisemmat mallasjuomat.
Turussa kannattaa turistina ja mikesi aboriginaalinakin käväistä kauppahallissa, kuten monessa muussakin kaupungissa. Sieltä löytyy ainakin semmoista tosi tummaa saaristolaisleipää, mihin en ole muualla törmännyt. Siis isommissa kaupungeissa. Kyllä sieltä varmaan jotain muutakin paikallista löytyy, ei vaan tule just nyt mieleen.