Tätä ohjetta muokaten olen tehnyt omia hampurilaisia ja täytyypä sanoa että himot pikaruokapaikkoihin ovat viimeistään nyt hävinneet, sen verran hyvää settiä tästä tulee
Hickory burger basilikan, tomaatin ja mozzarellan kera.
4 annosta
800 g naudanjauhelihaa
½ dl Grill Oil Hickory 270 ml
2 tl suolaa
8 kpl hampurilaisleipiä
2 tomaattia, siivuina
1 punasipuli, siivuina
100 g mozzarellajuustoa, siivuina
1 ruukku tuoretta basilikaa
voiteluun Grill Oil Hickory 270 ml
ripaus Mustapippuri jauhettu 20 g
maun mukaan American BBQ Sauce Original 505 g
VALMISTUS
Sekoita jauhelihan joukkoon grillausöljy ja suola. Muotoile 8 pientä hampurilaispihviä. Sivele pihvit grillausöljyllä ja grillaa molempia puolia 2-3 minuuttia. Mausta mustapippurilla. Lämmitä leivät grillissä. Levitä leiville alimmaiseksi BBQ Sauce -kastiketta. Aseta päälle hampurilaispihvi, mozzarellaviipaleet, sitten tomaatti- ja sipuliviipaleet ja lopuksi reilusti basilikaa. Tarjoile heti.
Oma versioni on yleensä naudanjauhelihaa, sekaan jotakin noista Santa Marian grillausöljyistä, yksi muna ja hieman (korppu)jauhoja pitämään homman kasassa, lisäksi mausteita oman maun mukaan ja koko homman sekaisin kipossa. Leivinpaperille muotoillaan pihvit ja niitä grillataan noin 2-3 min per puoli. Sämpylät (ihan kaupan hampurilaissämpylöitä) lämmitetään ja hampurilainen kootaan seuraavasti: pohjan päälle hieman kastiketta (esim Hesburgerin talon kastike tms. on hyvää), salaatinlehti, punasipulirenkaita, pihvi, cheddar-juuston siivu (esim. Aamupala cheddar-sulatejuusto, koska se on laktoositonta), tomaatinsiivu ja kanteen vielä luraus esim. tsatsiki-salaatinkastiketta.
Nauti! 
"Don't submit to stupid rules. Be yourself and not a fool. Don't accept average habits. Open your heart and push the limits." - M.Cretu