Meillä on viime aikoina syöty vareskastikkeella useampia ruokia, kun muij... siis rakas avopuolisoniredhat kirjoitti:.. ja jäneskastike. Nomnom
![Enkeli [a]](./images/smilies/angel_smile.gif)
![Salaisuus [:#]](./images/smilies/47_47.gif)
Viesti Kirjoittaja arisel »
Meillä on viime aikoina syöty vareskastikkeella useampia ruokia, kun muij... siis rakas avopuolisoniredhat kirjoitti:.. ja jäneskastike. Nomnom
Viesti Kirjoittaja hatey »
Viesti Kirjoittaja redhat »
Viesti Kirjoittaja vinouma »
Viesti Kirjoittaja tuomas92 »
Viesti Kirjoittaja Pippin »
No ei se brunssi ainakaan ole "erinomainen", kelvollinen ennemminkin. Erinomaista shushia saa Umeshusta, siinä lähellä, Pohjois-Hespiksellä. Toisaalta, ei pääse mättämään.redhat kirjoitti:Uuh.
Jos joskus liikutte helsingissä ja tykkäätte sushista, käykää tsekkaamassa Tokyo 55:n lounasbuffa.
On kyllä erinomaista ruokaa.
Viesti Kirjoittaja hatey »
vinouma kirjoitti:Missä on hätsiin lautasmalli? Salaatti puuttuu.
Juuri näin, kastikkeeseen on integroitu kokonaisia tomaatteja ja jälkkärinä mäyssytin vesimelonia.tuomas92 kirjoitti:Tuossahan se on integroituna kastikkeeseen, tuo punainen ainesosa?
Viesti Kirjoittaja carrbon »
Viesti Kirjoittaja arisel »
Viesti Kirjoittaja Mikael K. »
Viesti Kirjoittaja tuomas92 »
Viesti Kirjoittaja richidi »
Viesti Kirjoittaja Jussi68 »
Viesti Kirjoittaja kuriton »
Viesti Kirjoittaja arisel »
Viesti Kirjoittaja hatey »
Viesti Kirjoittaja jakovski »
Viesti Kirjoittaja kuriton »
Viesti Kirjoittaja jakovski »
Viesti Kirjoittaja kuriton »
Viesti Kirjoittaja tuomas92 »
Viesti Kirjoittaja tuomas92 »
Viesti Kirjoittaja amanita »
Viesti Kirjoittaja arisel »
Viesti Kirjoittaja M.P.T »
Nyt ostamaan biltemasta yms pakasterasioita. Yksi rasia on sopivan kokoinen annos ja ei sitten mitään liian isoa rasiaa. Joku 0,3 on täydellinen koko ja itse suosin tuota. Syön ruuan monesti pakasterasiasta. Välttyy tiskiltä yms. Ylimenevä ruoka pakasterasioihin ja jääkaappiin puolet ja toiset rasiat pakkaseen.amanita kirjoitti:en oikein taida hallita arviointia yhden hengen sopalle tarvittavan ainesmäärän suhteen.