Sushia ei voi koskaan syödä liikaa.
![Kieli [:P]](./images/smilies/icon_razz.gif)
Viesti Kirjoittaja Erño »
Viesti Kirjoittaja PKivireki »
Viesti Kirjoittaja Erño »
Viesti Kirjoittaja K_Kolja »
Viesti Kirjoittaja arisel »
Viesti Kirjoittaja Erño »
Viesti Kirjoittaja MacFinn »
Viesti Kirjoittaja PKivireki »
Viesti Kirjoittaja peku »
Viesti Kirjoittaja vinouma »
Viesti Kirjoittaja jani73 »
Viesti Kirjoittaja PT302 »
Voi helv.. nyt alkoi kuola valua suupielistä, eiku pössinraatoa metsästyämään kaupasta huomenissa.PKivireki kirjoitti:^ Minä olen myös kaaliruokien ystävä. Jotkut kaaliruoat ne vaan paranee, kun saa tekeytyessään muutaman päivän, esim. tuo viikko sitten tekemäni lammaskaalikeitto oli parasta kaksi päivää valmistamisen jälkeen:
Viesti Kirjoittaja hatey »
Viesti Kirjoittaja Erño »
Viesti Kirjoittaja Pippin »
Tuo sarja onkin aika kelvollinen, hummerifondiin laittaisin pienen varauksen. Miksei muuten ole sikafondia?PKivireki kirjoitti: Minä en muuten liha- tai kasviliemikuutiota mielelläni käytä, vaan lirautan sekaan tuommoista riistafondia hiukan makua tukevoittamaan
Viesti Kirjoittaja mikastus »
Viesti Kirjoittaja mikastus »
Viesti Kirjoittaja Erño »
Viesti Kirjoittaja Mikael K. »
Viesti Kirjoittaja vinouma »
Viesti Kirjoittaja jani73 »
Viesti Kirjoittaja Erño »
Viesti Kirjoittaja tosikko »
Viesti Kirjoittaja mikastus »
Viesti Kirjoittaja Pippin »
Tästä tuli mieleen. Olen alkanut suosia tätä tuotetta:mikastus kirjoitti:Jälkiuuniruista paksulla Pirkka-kinkkufileellä